1
Астрология / Re: Събития и транзити
« Последна публикация от greg07 - Днес в 05:46:10 pm »Солара е много хубав според мен , но има време още 8 месеца, понякога събитията може да се случат и към края на Соларната година
Днес бях на assessment и ми дадоха много негативен feedback, изключително съм усърден , прецизен в работата си, но не умея да убеждавам хората и да съм видим за околните и не съм подходящ за позицията. Много ме заболя , всички около мен и в личния живот , казват , че съм невидим за тяхЦикъл Венера/Уран секстил Ац. тригон Дц.Цикъл Слънце/Уран също задейства тези точки.Имаш водолейски меркурий упр.асц,което е прекрасно,защото си различен,нестандартен,иновативен,Луната в дева обаче е вътрешно несигурна и това се забелязва/усеща от околните.Транзитен Сатурн в 7дом и за мен беше голямо изпитание,ограничих много контакти,а други се разграничиха от мен.Роднини,некръвни ,ме потресоха с изказвания ,че заниманията с астрология са "дяволска работа".Прекратих всички връзки,които ме изтощават психически и вече се чувствам много по-добре.Разбрах,че "всеки сам си носи кръста"и че е по-добре да ме мразят,отколкото да ме съжаляват.Нептун е в твоя 10 дом опозиция Луна,Плутон в 8 ,Сатурн в 7дом .Разгледай солара хубаво,кое къде попада сега,след това лунарите напред,месец след месец и ще разбереш какво,или кое пречи/задържа точно сега.Колелото се върти.......Сряза ме като с нож направо тази оценка...
Проблема е, че от всички около мен го чувам ... че не се забелязвам и не съм добре приет заради това ...Транзитите за деня Марс точен съвпад върха на 8-ми дом. Сатурн стационарен (тежката дума на Сатурн), Слънце/Уран точен тригон Десцедент и квадрат натален Юпитер
Ти ако си шефа, ще повериш ли на някой, дето мънка, примерно 100 000лв да ги управлява?
Да, така е Сафо. Само че не се ли смята когато Луната напуска знака къде ще се намира Слънцето?Така....".Ще си платим ли тока днес?" Понеже въпросът е в мн.число,аз гледам Слънцето като упр.и на теб и на мъжа ти.То е в разходящ съвпад с Уран,което не предполага Днес,а,това,че се интересуваш от ток.Гледах у2 ви дом,меркурий,Луната има разх.аспект към него.Пак,Не. 7дом,е електрото.К7 секстил Меркурий обаче(парите ви),квадрат Сатурн(трудна работа).
Да дам ОВ - човекът, от който очакваше мъжа ми да вземе пари му е дал и успяхме да си го платим още вчераТой беше последната ни възможност. Акрукс, а иначе Нептун като У8 за мен може би се е проявил, защото предтекста на майка ми беше измислица и при желание можеше да ми даде.
Много ви благодаря
Въпросът ти беше за ДНЕС.
Днес съм болен с болки в стомаха , гърлото , температура , но нормално след вчерашната случка.