Здравейте и от мен,
Малко е стара темата, но сега ми попадна, та реших малко да я възродя.
Все още не ми е приключило сатурновото завръщане, по време на което търпя съвпад на Плутон и Меркурий със Слънцето, съвпад на Сатурн с Уран, следва съвпад на Сатурн с Нептун скоро, както и Нептун квадрат Сатурн по-късно през пролетта. Квадратурите изобщо няма да ги изброявам.
Искам да кажа само, че тези плутонови и сатурнови транзити изобщо не са толкова готини (поне за мен).
От както всичко започна:
-напуснах работа, защото се събраха 10 000лв в заплати, които ми дължаха и все още не са ми изплатени (въпреки, че съм спечелил заведеното дело срещу компанията)
-започнах на друго място, но решиха да затворят клона в България абсолютно неочаквано
-в началото на периода (Плуто-Слц) си счупих ребро. После започнаха други здравословни проблеми, без видима причина започнах да отслабвам
-абсолютно всякакъв вид техника, която имам се счупи, а след като я подмених с нова -тел., компютри, кола - няма нещо, което да не се счупи отново и да се наложи да се ползва гаранцията
-накрая, за да направя голям шлем - дойде и Великата депресия
-разделих се с приятелката ми, защото не искам да преживява всичко това около мен
-не знаех коя зодия е майка ми, а сега се тревожа, че има съвпад на Плутон със Сатурн в 5дом, така че да - започнах да се интересувам и от астрология и дори пиша тук, което е изключително нетипично за мен
-раздадох на хора в нужда вещи, които бяха от голяма значение за мен, сега изобщо не ми пука за нищо
Единственото положително нещо е, че имам голяма подкрепа от семейството ми и няколко приятели. Не ме е срам да споделя, че от половин година ми минава постоянно мисълта да сложа край на всичко като си отнема сам живота. Все още не съм го направил, заради близките си. Но като гледам как се развиват нещата, и без моята помощ краят ще дойде.
Доста дълго и депресивно стана, но това е реалността. Разбира се, на всеки по различен начин въздействат плутониевите и сатурнови транзити, така че пожелавам на всеки да минат колкото се може по-безболезнено. Но бъдете сигурни, че ще бъде меко казано разтърсващо преживяване.