Темата ми стана интересна покрай ректификациите
Мисля, че Лили даде вметка в темата за Прогностичните методи, но ми беше пламнала главата тогава и сега погледнах дали има вече такава тема и се загледах по-внимателно
Направих си карта с равни домове към знаците. В момента съм на 39г, навършени на 22.12.2014г .... т.е. цялата изминала календарна година ми се обхваща в 2015г по 4 дом. При мен с управител Меркурий и Марс в него. Меркурий в натала ми държи 3, 4 и 7 дом. Марс управлява 1 дом, свързам и с горна челюст.
Годината ми е наистина много тежка, преломна и преобръщаща на тема дом, партньорство и аз в него с общата агресия, която създаваме и искам да преговорим за помирение. Освен това е годината, в която се подхвана лечението на горната челюст и полежах у дома
Мисля, че темите се наместват много точно
Идната година предстои да е по 5 дом, с управител Луна. Няма планета в дома. Луната в натала в е 6 дом.
Мога ли обобщя, като година на съзидателност и творчество (5 дом), емоционалност (Луна У5) и работа или всичко това в ежедневието ми?
И пак по тази логика - кариерен възход през 2017г - Сатурн и Луна в 6 дом, с управител слънцето в 10 дом?