Не мисля, че има виШо
Банкерство, точен стрелец-армия, полиция, но по-обикновена длъжност. Професията прилича на тази на единия от родителите. вероятно рано починал, или при инцидент/може да е и братче това/. Ако има наследственост-погребален агент. Сутрн на ИЦ дава човек,отгледан от възрастни родственици, има куинконс към Слънцето/най-точен аспект/ и такъв към луната.
Не ми харесва луната в овен, под лъчите на слънцето, вироглавство и стремеж към самостоятелност, но едва ли е избрала най-доброто като поприще. Марс съвпад меркурий-точни ръце, и вярно око- в смисъл сръчна, адекватна, би била добър стрелец. И хирург-да, но управителите на 9 не са "тамън", както и опозицията-на Юпитер с меркурий.Марс си е яко изгорен, макар и фиксиран и с опозиция от юпитер. Нептун в стрелец някак не е аспектиран твърде лично, може и да се окаже,че работи неща, свързани с туризъм, пътуване, но по-скоро на чиновническа длъжност, или в медицинско заведение. Недвижими имоти е възможно също, има печат по домове-крайна сигнатура в скорпион и рецепция на сатурн с меркурито откъм 8 и 4 домове.
А това, че няма "никой" във водните домове ме кара да мисля, че е далеч от медицината, в смисъла на лекар. Или работи в изолация-в патоотделение, /гримира трупове/напр. Иска добри пари от работата си, и това може да е определящо, дори за по-нетрадиционен избор, нали за водолейка говорим. :012:
Накрая сигурно ще излезе,че е коафьорка, както предполага Дианка. :-\Да не е пък златарка?
:85: От толкова неща все ще има нейде "топло".