Днес ми стартира новия Лунар, виждат ли се пари от хазарт, че съм закупила билет за 20 евро от лотария, която се разиграва в началото на януари :13:
Може и да има, ако гледаме Меркурий У2 в 5 дом в съвпад с Венера. Луна и Уран в 8 дом може да указват неочаквани приходи (макар че след като си закупила билета, едва ли ще е неочаквано, ако спечелиш).
Акрукс, управитяла на 5 ти върху ИЦ , тригон Луна управител 11, освен това пълен 5 ти дом, може би хубави новини или занимания свързани с децата ти.
У2 и нод ос е венера, но тя е в падение и куинконс с Юпитер - дори и да има нещо, май няма да е много. Колкото и да вземеш, залагам на факта, че Венера управлява СЛВ.
Happy, У2 е Меркурий в 5д
Нова година-нов късмет.Новият ми лунар започва с новата година, на 1ви. Как ви се вижда?
ЧНГ! През лунарния месец ще са актуални партньорските взаимоотношения за теб, ще си активна в този сектор на действие, ще имаш разширения в кръга на партньорите, като чувствата няма да показваш открито- тайна любов, тайна интимна връзка и тайно общуване, срещи
Какво да очаквам да се случи тогава?