По картата на мъжа на Магика,която akruks е качила.
Първо този мъж има рецепция Марс/Венера,като Марс е У1,в 1Д в Телец.Марс Телец да не забравяме,че е изключително разумен и устойчив земен знак и самоубийствата не са типични за него.Виждам,че трз Плутон У8 му прави тригон от 10Д,което ме навежда на много устойчиво трансформиращо се негово "мъжество".Понеже едновременно с това ще прави квадрат към Венерата му,а в момента Уран е ретро имам асоциация със сексуалност и може би такава авантюра.Защо не и развод(Венера е У7).
Сатурн започва да тригонира Слънцето му,което е определено стабилизация,а Марсът му У1 не е застаршен-в никакъв случай самоубийство.Може би нов път.Юпитер му влиза в 6Д-здравословни проблеми защо да има?
Уран на ДСЦ може да даде развод,освен ако брачният партньор не е с акценти Водолей,знаков Уран,силни планети в 11Д.
Уран в 1Д променя личността му и той ще поиска свобода,Уран е егоист,за да се самоубива.
Магика,ако обича да подтисне страховете си и да не ги изразява пред мъжа си,за да не я вземе за лабилна.Този мъж има стелиум в Овен и съвпад Марс/Сатурн,мъже с такъв съвпад не се дават-личен опит,познавам 3ма,които са ми много близки.
У10 му е в 1Д,което не е малко-какво самоубийство