Уинтърче, довечера ще тълкувам. :58: Коя колода ползваш?
Благодаря ти! :58:
Ползвам колодата на Уейт, в една жълта кутиийка , с лилава книжка.
Значи, интересът ми към Тарото се роди 6-7 години преди този към астрологията, и двата са провокирани от мерак да надникна в бъдещето на тогавашни любовни мои връзки.
Та, през 2000 - та ме беше треснал як хормон с първата ми голяма любов и понеже моя приятелка и колежка беше с негов приятел, двете редовно осъмвахме у тях или у нас, като тя ми гледаше с нейното Таро и наистина всичко, което ми казваше, се сбъдна впоследствие. Нейните карти бяха едни големи като размер, с доста страшни картинки, само Големите аркани.Държеше ги увити в морава коприна и дървена кутия.
Аз така се запалих по тия вещерски занятия, че не мирясах в издирването на Таро , много трудно се оказа намирането и първото , което ми предложи един уличен търговец на книги, ползвано малко, го взех. Останах си с него. Преди гледах много често на близки, имам добра познаваемост, напоследък рядко посягам към него, само праха му бърша чат- пат.
Пътуването ми предстои на мен след седмица, имам нужда през тези 10 дни, докато мятам крачоли из Европата, свободна и далеч от познатото ,да осмисля плюсовете и минусите на тази връзка.
Защото той е в много труден период на застой, също обмисля пътувания, но като професия, и виждам, че не му е до мен.А се разбрахме да не сме си в тежест.
Лошото е, че станах зависима от него, а не трябваше.Това не влизаше в плановете на нито един от нас.
Най не трябваше да си признавам за това пред него.
Сега го играем на "гордост и предразсъдъци"- аз се правя на горда, той се страхува да не ме нарани.