При теб сякаш когато се формализират отношенията, тогава започва да се усеща охлаждане, изпъкват всички несходства и се появяват разногласия.
Лили, от кое положение правиш това заключение? От водолейският десцедент?
По картите на Niarnus - пр. и дир. слънце е сменяло знак, което за мен е много силен показател в контекста на другите транзити. Защото и за гледах подобна карта на човек със скорпионски стелиум на десцедента, плутон в квадратура с лични планети, които са активирани от тр. плутонова квадратура и очаквах да се разведе, предвид положението на брака му и картата на съпругата, но това не стана при транзита на сатурн в скорпион.
С това отговарям и на Алена, не се гледат само транзити и дирекции, колкото и клиширано да звучи, трябва да е заложено на човека, трябва да го иска. Така, че, Алена нещата ще са такива каквито решите с мъжът ти.
Аз също можеше да не се разведа, но така реших и при мен нептуновото влияние в картата доведе до това решение.
Той се изнесе, когато тр. сатурн премина ИЦ, официалният развод беше почти 3 години по-късно. А кризата започна при опозицията на тр. сатурн със слънцето, даже много по преди, тогава всичко ми изкристализира.
При мен имаше и някакви транзити към пр. композит, но честно казано въобще не ме вълнуваше какви са звездните положения, аз бях решила, че не мога да търпя този мъж и този брак.