Разглезен ли е, угаждано много :017:Трябва да се използва по някакъв начин аспекта на Сатурн към Юпитер- да учи, да му свие сърмите с уливането .Не съм привърженик на комуните в чужбина, защото май са на някаква религиозна основа, но в случая може пък да помогне с този Юпитер в група в 11ти :017: То от група приятели е тръгнало подхлъзване та пак така може и да излезе. Може и вяра да трябва, но истинско божествено опование, не сектантско .Тази Венера и Слънце трябва да прави нещо друго по 12 дом, да излезе от клишето, капана на Нептун и наркотична зависимоост-някакво творчество влече ли го, ако има дарби трябва спешно да ги развива ,да учи ,да ги практикува. Да свири, рисува, каквото там и да избива чрез творчеството тази свръхчувствителна Луна в Скорпион в 1ви. Абе много трудно ми се вижда ,няма много волеви аспекти от Сатурн и Плутон, а има чувствителност, като оголена рана. Творчество, психология ,вяра и ограничителен ритник от Сатурн. Сам не ми изглежда ,че ще има сила да се оправи, трябва доброзорно да му помогнат.Дай малко инфо за него .