Не, постиженията са по изключение, чети внимателно, просто малко са като орел-рак-щука, караниците възникват, защото са със сменени роли, вместо да признаят друг другиму силните си страни. Той има въображение, тя е борбена, и въпреки различията, не са незабележима двойка. Вероятно той борави по-добре с думите, но тя е по-избухлива, абе...интересни са
Синастрия някъде слагала ли си?
Papy, извинявай но доста ми се спи вече и не вдявам информацията, както трябва.
Ами, да прикрита е пред другите, но иначе е избухлива и емоционално нестабилна. Понякога и се чудя
Не, не са незаблежима двойка, напротив доста емоционални са, особено тя-все прави едни бързи нервни движения, а той е доста умислен, все в тоя телефон. И все едно не са заедно, не се докосват или целуват, няма мили жестове докато са покрай други хора, но за сметка на това той я ревнува, но изглежда поне външно спокоен. А тя е доста експанзивна, ранима и използва мъжете за да ги тараши
И все иска материални неща, хем е недоволна, хем иска и като и се даде-пак недоволна. Аз това при нея хич не го разбирам, а уж сме отгледани от едни и същи родители
А той ми е малко странен, вглъбен понякога, тайни ли пази не знам.
Сега пускам и синастрия, не съм защото скоро ми поиска мнение, и аз се оплетох съвсем с тези нови термини.
Отново много ти благодаря в насоките. Чудя се какво да и кажа после-истината или половината от истината, че пак ще е недоволна