Да,за хорара става въпрос,определено има някакви случки описани в него или поне на мен така ми изглежда.
1во гледам брат ти по трети дом-управлява го Венера,а тя има аспекти разходящи със Сатурн и Юпитер,сходящи с Възлите и Уран.Опозицията става в 3/9ти дом та се чудя да не би да е имало инцидент по време на път в производната карта или някакво задържане от страна на закона или друго каквото може да е по 9ти дом,може и роднина някаква.Това,че Венера е в 3ти негов дом като У1 говори,че би трябвало да е някъде наблизо,сред познати.На въпроса дали е жив,тази опозиция със Сатурн не вещае добро и ме притеснява.Секстила на Венера с Уран говори,че би трябвало да узнаеш за него или да го видиш до 6 дена.
2ро ако се гледа по 7ми дом брат ти,нещата не са пак добре с тоя съвпад на Слънце/Марс в 12 дом,където Марс е У8 и може да има някаква агресия срещу него или сам да си е посегнал заради съвпада,тълкува се че той сам се е забъркал в нещо опасно.
Марс е и У4,което е много отрицателен фактор относно живота му.Луната я очакват квадрати със Сатурн и Венера,което също клони към това,че не предстоят положителни развръзки.
Оф дано някой погледне тази карта и каже нещо хубаво,иначе съжалявам за каквото и да се се случило.