цепя на
някак здравни идват тези карти, заради средната. грижи се за здравето си и сигурността си. може нещата да ти се струват по-черни, отколкото са в действителност
Клер, ще се окаже, че картите съвсем не са случайни. Още на този етап мога да дам обратна връзка.
По карта Здраве - вчера получих резултатите от изследване на човек от семейството. Резултатите са лоши и притеснителни и ни хвърлят в тревога каква терапия ще е най-подходяща. А пък аз имам и малък проблем със зъбите.
По карта Екстремизъм - тази караща се двойка партньорски проблеми ли означава? Защото бившето ми гадже, с което сме се разбрали да сме приятели и сме точно такива от доста време, сега реши да ми прави скандали, че съм му излъгала надеждите нещата между нас да се "оправят" и че било шега това да сме приятели.
Ама че налудничаво. Не знам коя планета го е треснала, но не му се отразява добре.
По картата Загуба - Сатурн в Риби тук моите притеснения и песимизъм ли трябва да отразява? Може и да е финансова загуба наистина, за подаръци по Коледа, но на фона на всички други новини от вчера, получих и още една, от която имам финансови загуби - малки и с временен ефект, надявам се. Повече ме притеснява да не се появи нещо друго, по-сериозно. Тази карта не дава ли и други индикации?
Клер, ако не ти идва в повече, може ли да изтеглиш от оракулските карти за мъж Й. за декември месец? Ще е важен.