Предполагам мога да използвам тези указания при всички случаи, когато търся информация за друг човек в картата на кверента.
Основният въпрос е, дали дъщерята на кверента, ще получи обещаното ѝ наследство. Затова го търсих по 8-ми дом в картата на дъщерята. Тук пак имам затруднение, защото освен че предполага забавяния и пречки, Сатурн е и ретрограден в момента, в неин 8-ми дом. Както ти казваш, Луната ще извърши секстил със Сатурн, но не знам дали това е достатъчно за положителен отговор.
Ако търсим крайният резултат, то това се явява 11-ти дом на дъщерята-4-ти от 8-ми, чиято куспида е във Водолей. Пак ли гледаме само Сатурн, или бихме включили и Уран?
Благодаря, че беше така добра да ми обясниш така подробно, ето картата, в случай че искаш да погледнеш:
Няма как да ползваш тези указания за всички случаи, защото всеки случай е сам за себе си- при търсене на изгубена вещ например сред основните сигнификатори се нарежда и Венера, като естествен У2, но общото е, че когато въпросът е правилно формулиран и искрено зададен, то Луната в картата го показва, както е в случая с тази карта- Луната У8 в 9д за питащата- въпросът е за наследство, което е надалеко, свързано с некръвни роднини.
Луната У4 за дъщерята на питащата- 4д е недвижимата собственост, имот, който ще бъде наследен от нейния баща- Луната У4 за нея в хармоничен сходящ аспект с Плутон У8 за нея. Сатурн в неин 8д е У2 за питащата, която е затруднена финансово и вероятно се надява да спечели пари от това наследство.Нейната дъщеря е обвързана с наследството, чрез общия у-л Марс на 1-ви и 8-ми дом, но Марс е в сходящ квадрат с Плутон У8 на дъщерята, която няма да получи наследството, но погледнато от друга страна за питащата излиза, че след време ще получи пари от наследство- Луната У8 в сходящ хармоничен аспект с Юпитер У1, съУ4 и последен аспект със Сатурн У2, но понеже е ретро ще получи парите трудно и с преодоляване на препятствия, освен това Юпитер е заточен в знака, в който се намира Луната.
пп Само да подчертая, че разглеждах картата, без да съм чела другите коментари по нея- сега видях, че е споменато Гърция, което показва, че картата си работи- написах още в началото, че въпросът е свързан с наследство надалеко, тъй като Луната У8 е в 9д, свързан с чужбина, чужденци, некръвни роднини.