Акрукс,определено не съм наясно с проучването на Гоклен,ти също.
Затова пуснах линк със статия на Николай Колев, подробно е описано кога, защо и как!
Първо е изследвал учени в различни области и Сатурна им, после спортисти и Марса им, на много по-късен етап е проучвал обикновени хора, а накрая хора от други държави и Америка.
Написах за Марс в Близнаци, като цяло, че е пъргав, ако не в ръцете и в краката, в ума и на приказки. Моя позната по едно време с 3 телефона ходеше, на всеки оператор сим карта с минути и не млъкваше, чак главоболие съм получавала в нейно присъствие. Навремето съм чела в книга, че Марс в този знак е склонен да "работи" на празни обороти, оприличава го автора на пъстърва, която плува срещу течението да си хвърли хайвера, че в един момент се изтощава... Моята позната смени стави и на двете колена, вече е пенсионерка, но си е намерила работа като чистачка в голям мебелен магазин, пенсионира се като чистачка на военното летище, взе заплати накуп, ползваше привилегии като служител на армията. Иначе е професионален готвач, работеше в столовата, но като се влоши с краката не можеше да стои права – вени, стави, кръвно, напълня, затова смени работата, по-скоро професията, тъй като на едно и също място работеше и се пенсионира. При нея Сатурн У1 е в гокленова зона в 12д., Слънце, Меркурий, СЛВ и Венера в 9д. , Нептун и Юпитер в началото на 10д. също са в зоната. Марс е в 5д, но не зная да е спортувала, иначе обича да ходи насам натам по санаториуми, на гости, ресторанти и т.н.
И все пак, на твоята позната с със Слънце и Марс до АС в Близнаци, в гокленова зона, професията съответства – работата в архива е свързана с книжнина и документация, пък ти си ме плюй на воля, хич не ми пука!