И аз съм с 4 бр. ретро-задсатурновите и марс. Сега марс ми се върти около наталния градус и имам енергия, вдъхновение, нали е възврат. Обикновено съм по-статична.Обаче ми затваря едно тау от У 2 и тр. нептун, У 8, та хванах финансови злоупотреби към мен. Попитах счетоводителя на новото, второ за мен работно място, сервираха ми скандал. Аз пък не обичам да крещя и никак не реагирах, но направих справка с юридическо лице, нарушенията са сериозни и -в мой ущърб. Чакам да ми възстановят надвзетото. От цялата предстояща ретро-сюрия ми се струва, че ще им наизлязат бакиите. Това не ме интересува, но ще си искам моето. Лошото е че марс назад ще ми подритне и нептун в скорпион и ми се струва, че няма да взема всичко дължимо.
В солара имах новолуние върху слънцето в съвпад с марс, диспозиторът им меркурий има квадрат с нептун от 8 дом-
Сега марс се самоопозира спрямо солара.Писна ми от тези евтини български простотии-колкото и да искаш да работиш, все намират как да те цакат.
Аз се усмихвам, шефката ме гледа в очите и за момент ме смразява рентгеново :57:, вече 3 пъти така ми праща суб-послания. Със шефове скорпиони си отработвам кармата аз, където и да отида. :012:
Тези, крадливите работодатели не са добре.....