Какво ново ще изникне по 8,9 и 10 домове?Ново,но отлагано и застояло.
Венера е в 4ти-важна,важна.
Ще пуснат някоя "нова"отсечка,спирка,линия на град.транспорт,детска градина(крило),да се радваме.
По 6ти-работа,здраве,здравеопазване-нови наредби.
Лунацията няма сх.аспекти,освен с Уран и Плутон.
Точка антисия-9*на риби.
Новото ще е по 5д., където попада СЗ, ще засегне 3д – У3 е Луната, и 4д. –У4 е Слънцето
Венера в Дева е в падение, а по нея са финансите, освен това е в опозиция на Сатурн У9,10
Венера също така е диспозитор на Уран У10 и Юпитер У7, съу11 в заключен знак на 12д. – скритата власт, партньорства и приятелства, СЗ в куинконкс с Уран , новото трудно ще се прояви, ще е със забавяне всичко, свързано с държавната власт МС, ще липсва прозрачност
Новолунието при мен е във 2д. семисекстил Меркурий, съвпад Венера, тригон Сатурн
СЗ на 14 окт. е имало през 2004г., но от Сарос серия 6S, нищо ново не ми донесе по 2д. тогава, гледах една оперирана баба за седмица в болницата, искаше ме после у тях на заплата, но не ми харесаха условията, както и това, че нейният син се опита да се възползва от това, че не владея свободно езика и първоначално беше казал 700€ заплата, после се оправдаваше пред мъжа ми, че не съм разбрала, бил казал 600. Стегнах си сака и се прибрах да си гледам децата.
Настоящето СЗ е от серия Сарос 7S – Начало 22 юни 1248 г. (стар стил), 19:07:18 GMT Южен полюс; Край: 26 юли 2492 г.
Огромната мощ, гняв и сила на Марс в квадрат Плутон се канализира по особен начин в това семейство от затъмнения през тригона. Човек, който преживява затъмнение от тази поредица, ще открие, че гигантски препятствия са внезапно и лесно отстранени, или че (от отрицателна страна) назряваща потенциална криза внезапно се проявява и преминава през живота му много бързо. Във всеки случай човек ще почувства, че всичко се движи с голяма скорост.
Затъмнения от тази серия през годините: 1915, 1933, 1951, 1969, 1987, 2005, 2023, 2041