Автор Тема: Пълнолуние в Козирог 30 юни 2026г.  (Прочетена 112 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14340
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Пълнолуние в Козирог 30 юни 2026г.
« -: Юни 23, 2026, 01:53:43 am »
 На 30 юни 2026г. в 02:56 часа Луната достига своята максимална пълнота в 08°14' на зодиакален знак Козирог.
Пълната Луна попада в самото начало на 9-ти дом в хороскопа, построен за българската столица, с асцендент в Телец.
Марс/Уран в Близнаци са в 1-ви дом, Плутон в началото на 10-ти дом, близо до МС, задкулисно ще има договаряне, партньорства на база големите пари в дълбоката държава. Марс/Уран оръжие, летателна техника, Плутон – подземни богатства, природна газ, нефт. 
Пълнолунието заформя два Тау квадрата с Нептун и Сатурн за връх, разположен в 12-ти дом.
Венера е господар на хороскопа, разположена в 4-ти дом Лъв в хармоничен тригон със Сатурн в Овен. Юпитер е на финала на знак Рак, съответно на прага на знак Лъв, където ще премине часове по-късно. В хороскопа на Пълнолунието Юпитер владее 8-ми дом, по който са държавните дългове, данъци и пенсии, кредити, тайни служби, шпионаж, корупция, организирана престъпност, войни и убийства, масови епидемии, природни бедствия, магически ритуали, мистерии и трансформации. В изброените теми по 8-ми дом, както и в тези на 11-ти дом, по който са групова и екипна дейност, съюзи и обединения, предстои обновяване през следващите 12 месеца, докато Юпитер преминава през царствения Лъв.  В хороскопа на Пълнолуние планетата на изобилието е разположена в самото начало на 4-ти дом, в съвпад с IC (Имум цели) в Рак, с управител Луната в Козирог, където е в заточение. 

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14340
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Пълнолуние в Козирог 30 юни 2026г.
« Отговор #1 -: Юни 23, 2026, 01:59:10 am »
Пълнолунието при мен е в 4-ти дом и квадрати светилата ми, но е в съвпад с мидпойнта Слънце/Луна в 08°24' Козирог, съвпада с Венера на ММ и на градус от неговия Меркур  :)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8360
« Отговор #2 -: Юни 23, 2026, 07:37:11 am »
И двете светила са "ударени"от Сатурн.Луната ,освен ,че е заточена е и в дом на страдание.Марс в 1ви ,но не вижда асц.Пожари,катастрофи,полиция.Марс е упр.на 7ми и 12ти домове в начален градус.Какво ново по темите,които управлява.Бежанци,вируси,затворници,болници,диви животни.Ще се говори за това.Възможен е пожар във висока сграда,учебно заведение,превозни средства,умишлен палеж.Меркурий е ретрограден-глоби,фишове,актове,за минали нарушения.Венера,упр.на асц ,но и на 6ти дом е в 4ти-Лъв.Вижда асц.Време за почивка,плаж и внимание от хранителни отравяния,изгаряния.Юпитер упр.на 8ми и 11дом е на к4-ще има видимост-църква,съдебна власт,ритуали,инвестиции,партии и обединения ще лобират за нещо.Голям концерт,тържество.
Оста 3-9ти домове е активна.Наши съседи,пътувания,сделки,търговия ,внос/износ -приключване на теми,свързани с тези сфери.Понеже Луната върви към квадрат със Сатурн и опозиция с Меркурий ,периода ще е напрегнат.Проблеми около пътувания в чужбина.
Тази Лунация активира няколко цикли,започнали в 8/9*на знак Овен.Марс/Меркурий,Марс/Сатурн,Меркурий/Сатурн.Някой популярен по 4ти дом-ще отпътува.Луната е в антисия с 22*на знак Стрелец.
Зачестяват ухапванията от всякакви насекоми-кърлежи,оси,бълхи и влечуги също.
Ще се вдигнат данъците на жилища вероятно.
« Последна редакция: Юни 23, 2026, 08:21:50 am от Сафо »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1405
« Отговор #3 -: Днес в 09:57:01 am »
Много промяна в тази карта, под повърхността, на фино ниво.
Прави ми впечатление таото Марс-Възли и две неща ми идват наум: ще продължават управленческите импулси да изскачат с предложения за реформи, но те ще бъдат все по-непопулярни и това ще им носи все повече черни точки. Няма подкрепа в изявите. Другото повече не ми харесва, но предвид съвпада с Уран... Хора, внимавайте по пътищата!
Тук ще направя вметка, че тъй като възлите хвърчат към последващо точно каре с Уран скоро, ако управляващите или който и да е пренавие пружината, а тя сега лесно прескача, може да следва метеж. Пожар. Като гръм от ясно небе ще им дойде.
Индустриални аварии. Страдат големи съоръжения, технически и технологични обекти.
Време за смирение, снижение, вкъщи, отпуск, събиране и дълги вечери на масата в двора. Сега другият е в силна позиция, примирете се. Колегата, конкурента. Оставете ги да се налудуват, наведете се, за да мине вятъра по байтошовски.
Луна в сновата на нещата е на к9, строга, предизвиква властта, скритата власт. Някой ще получи честитка, последно предупреждение, порицание, смъмряне. Луната е и у3. Вероятно чужденците ще ни напомнят кои сме и къде се намираме.
Не теглете кредит, за да отидете на море това лято. Картата не дава, а взима. Съгласна съм за данъците на имотите, мисля, че е категорично. И логично в много направления.