Автор Тема: Новолуние в Дева-11.09.26г.  (Прочетена 71 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8449
Новолуние в Дева-11.09.26г.
« -: Днес в 06:09:08 am »
Нова Луна на 11 септември.Картата на лунацията съвпада с картата от Пролетното Равноденствие.
Първи дом е активен,като Меркурий,упр.на 1ви и 10ти домове е сменил знак,вече е във Везни.Венера също е в начален градус на знак Скорпион.Новости по техните сигнификации и управления-1ви,10ти,2ри,9ти домове.Нови кандидати за през.избори,нови сметки за битови нужди.
Оста ИЦ/МЦ с на неподвижни звезди,Антарес,Алдебаран.Юпитер ,упр.на 4ти и 7ми домове е в 12дом.Луната върви към аспект с Марс в 11д.Ще има показност,нов облик.Възможни са проблеми с тръбопроводи,канализации,шахти,транспортни средства,лекарства,аптеки.Сценични изяви ,предизборни обиколки и агитации,предимно през социални медии.
« Последна редакция: Днес в 06:24:55 am от Сафо »

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1431
Re: Новолуние в Дева-11.09.26г.
« Отговор #1 -: Днес в 10:08:21 am »
Това вече би трябвало да е нова-нова Луна. Истински рестарт, ново начало. Нулевите - начални градуси са такива не само заради себе си, а водят диспозиторска верига, при това с източник Лунацията. Това е валидно и за Големия тригон, и за Луната като краен диспозитор от гледна точка на Марс. И в двата случая Меркурий като управител на Лунацията завърта шайбата на телефона. Ха, да бъде!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14433
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2 -: Днес в 03:56:26 pm »
Новолунието е в 06 часа и 26 минути, попада в 18°25' на зодиакален знак Дева.
Пуснала съм за улеснение и миналата година, и за следващата година, изчислени собственоръчно за столицата лунации, като отделна тема тук и не са трудни за намиране.
Луната в Дева е във взаимна рецепция по падение с Венера в Скорпион.
IC e на 6° 50' в Стрелец, а допустимият орбис на Антарес е 2°40′, в настоящия период звездата се намира в 10° 08' Стрелец.
Новолунието съвпада със звездата Астерион (Asterion).
–в съвпад с Луната дава дълбока емоционална връзка с темите за защита, дом или семейни отговорности. Силни интуитивни и защитни инстинкти, особено към близките. Грижовна природа, която създава чувство за сигурност у околните.
– в съвпад Слънце – поражда желание за лидерство, основано на чувство за дълг, личността се характеризира с лоялност, честност и желание да служи на другите. Успехът се постига чрез постоянство и отдаденост на кауза или професия.

При мен това Новолуние е в 1 дом, съвпад с Меркура. При малката ми дъщеря е в 10 дом, съвпад с Венера – започва работа на ново място, не само училище, а ново населено място, от училището ще финансират част от наема за жилище, останалите придобивки са двойни в сравнение с тези, които получаваше в столичното даскало, директорката ѝ е дала зелена светлина да развива клубната си дейност, Венера нали е У11, У6 и У7 в нейния натал, материалната база е в пъти по-добра, в сравнение столичното у-ще е като в гето, а реално е в квартал до Южен парк в столица на страна от ЕС. Амии, нова учебна година – нов късмет. Новолунието съвпада с Луната в 4 дом на моя внук, покрай майка си сменя дома и населеното място, няма начин. Ще трябва да се опознава и сприятелява с нови деца, нова учителка, нова среда, дано е за добро!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3 -: Днес в 05:28:33 pm »
Акрукс,аз също си правя картите "собственоръчно".
Минутките,които ти си задала,Луната още не е в точен съвпад със Слънцето.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #4 -: Днес в 05:31:15 pm »
Рожденият ден на майка е 11.09.
Баща ми беше роден на 28 август,когато беше лунното затъмнение,така че картите работят и след смъртта.

akruks

• Hero Member
« Отговор #5 -: Днес в 07:29:41 pm »
Акрукс,аз също си правя картите "собственоръчно".
Минутките,които ти си задала,Луната още не е в точен съвпад със Слънцето.
В точен съвпад са Луна и Слънце в 18°25' , ако трябва да сме съвсем точни, това се случва в 6 часа 26 минути и 59 секунди според програмата на астроком. В твоята карта Луната е подминала Слънцето с повече от половин градус, с 32 минути, това ли е точен съвпад?
« Последна редакция: Днес в 07:31:19 pm от akruks »

akruks

• Hero Member
« Отговор #6 -: Днес в 07:35:38 pm »
Рожденият ден на майка е 11.09.
Баща ми беше роден на 28 август,когато беше лунното затъмнение,така че картите работят и след смъртта.
В какъв смисъл работи в картата на починалия ти баща, какво се е случило по лунното затъмнение и с кого? А майка ти да е жива и здрава, има повод да черпи!