Автор Тема: Пълнолуние в Овен на 26 септември 2026г.  (Прочетена 46 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14446
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Пълнолуние в Овен на 26 септември 2026г.
« -: Септември 12, 2026, 04:21:34 pm »
 Пълнолуние в 03°37' на зодиакален знак Овен, което съвпада с Нептун в 12-ти дом в хороскопа, построен с координати на българската столица. На 25 септември официално по закон стартира кампанията за президентски избори. Луната в хороскопа владее 4-ти дом, в хармоничен аспект е с Уран У1 във 2д. и с Плутон У8 на К11. Луна/Нептун са връх на Бисекстил, а Слънцето с Уран и Плутон образува Голям Тригон. Заедно двете конфигурации образуват Хвърчило.
Меркурий в 7д. Везни съвпад с Десцендент и с щастливата звезда Спика.
Когато е на залязване, Спика може да предвещава затвор, а ако е аспектирана от Марс – враждебност от страна на народа заради измама или присвояване на обществени средства.

Луната е в съвпад с Денеб Кайтос: пионерски дух, безразсъдство, упоритост, буен нрав, чести конфликти. При този съвпад често се проявяват буен нрав или непоколебима решителност. Ако Марс е с неблагоприятни аспекти, са възможни внезапни изблици на гняв и импулсивност, човек може да се сблъска с проблеми в бизнеса. Съществува и вероятност от правни усложнения.

Нептун в съвпад с Денеб Кайтос: Неприятен характер, закостенели възгледи, технически и изобретателски способности, странни религиозни идеи, голямо усърдие, семейни разногласия, скръб поради някаква тайна, неприятности, свързани с деца, разногласия или раздяла с родител, вреда от анонимни писма, загуби от сделки или дейности под влиянието на Меркурий и от пожар, смърт често чрез пожар.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8460
Re: Пълнолуние в Овен на 26 септември 2026г.
« Отговор #1 -: Днес в 08:25:30 am »
Пълнолунието е с ъглов Марс,управител на 1ви дом и 8ми домове,взаимна рецепция по управление с Луната.Луната върви към Сатурн,който е ретрограден и в знак на своето падение,но има някакво достойнство в 12 дом.И двете светила са ударени от малефик.Венера и Меркурий също са ъглови,без достойнства.Венера е заточена,преди ретроградие,Меркурий страда в 7ми дом.
Марс в 4ти,падение,носи вреди,в последни критични градуси на знака.Понеже е във воден знак,животински,рецепция с Луна в огнен знак,възможни са проблеми около водоизточници,стрелба,взривове,полиция,агресия с участието на жени.Венера е в 7ми дом,но не вижда асц.Проблеми около партньорства,открити врагове,доносници,"леки жени"в полезрението.
Понеже Венера управлява 2ри дом,който е 8ми от 7ми-нечия смърт ще се обсъжда в публичното пространство.Същото важи и за Марс.Водни планети ,огнени също-светкавици,гръмотевици,огън и вода.Юпитер в Лъв ,5ти дом-страдание.
Слънцето е в знак на падение,Марс и Сатурн също.Венера в знак на заточение.Няма нито една планета есенциално силна.Може да се каже ,че ние сме си собствения враг.
« Последна редакция: Днес в 08:33:50 am от Сафо »