Автор Тема: Пълнолуние в знак Лъв на 2.02.26г.  (Прочетена 1210 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8182
Re: Пълнолуние в знак Лъв на 2.02.26г.
« Отговор #15 -: Февруари 08, 2026, 08:47:33 pm »
БСП с нов лидер.Имаме вече олимпийски шампион.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14193
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #16 -: Февруари 09, 2026, 05:10:05 pm »
Имаме вече олимпийски шампион.
Бронзов медалист, ако трябва да сме точни, но е голям успех, от 20г нямаме медал на зимни ОИ. Дано повлече крак за още медали, имаме прекрасни спортисти, заслужават!

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1387
« Отговор #17 -: Февруари 12, 2026, 08:50:51 am »
Сафо беше категорична за служебния премиер мъж, Акрукс хвана рецепцията за спортните изяви. Браво!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14193
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #18 -: Февруари 17, 2026, 06:01:42 pm »
Сафо беше категорична за служебния премиер мъж, Акрукс хвана рецепцията за спортните изяви. Браво!
Много забележителни спортни изяви на международния подиум, в различни области на спорта, и тази тенденция ще продължи до 12 август, понеже в картата на днешното затъмнение Венера , управител на 5 дом на спорта, децата и творчеството, е в  екзалтация в знака на Юпитер У10 върху АС и съвпада със Северния Лунен възел в 9-ти дом.

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 99
« Отговор #19 -: Февруари 20, 2026, 05:11:13 pm »
При мен се припокриват осите. Попада в 10 дом и като гледам ще се активира доста голяма част от натала. Опозиция нат Венера,  секстил нат Марс и Сатурн във 12 дом, тригон Слънце в 6 дом. Квадратури към Юпитер в 1ви и Луна в 7ми. Тригон към Уран във втори, но тук орбисът е доста широк 9°.

Сдобихме се с второ куче - още бебе на около 2 месеца. По-скоро то ни намери. Появи се на улицата пред къщата. Видя ме в двора и започна да скимти и драска под портата. Е, прибрах го, разпитвах съседите, не е ничие. Вече втора седмица е при нас и май ще си остане.
В работата имахме големи проблеми с програмите. Нищо не работеше както трябва.
Големият ми син закъса в чужбина с колата, та бая пари отидоха за ремонт и се прибраха четири дни по-късно от предвиденото. На малкия се запуши ухото и трябваше да ходи да му го промиват.