Карта на предстоящото новолуние с координати за София.Лунацията попада в 5ти дом,Меркурий също е там,изгорен,съвпад с Плеяди.По 5ти дом са хазарт,спорт,изкуствата,но 5ти е 8ми от 10д.
Има три оперативни планети в тази карта:Марс,Венера и Юпитер.
Венера на к7 е взаимно приемане със Сатурн в 3ти дом,по терма.Венера е управител на 10 и 5ти домове в картата и е взаимна рецепция по управление с Меркурий.Картата обаче е нощна и Венера е извън секта.Разговори за деца,събития и новини около спортисти,актьори,творци,певци.
Финансови въпроси на дневен ред,пътувания,ритуали.
Юпитер,упр.на асц е в 7ми ,но Рак,ще има видимост по неговите сигнификации -висше образование,чужденци,духовенство,морал,съдебна власт.
Двата бенефика са ъглови,но Марс също,в 4ти дом.Понеже к4 е в Овен,11 дом в Скорпион,който е 8ми от 4ти-възможно е да има тревоги около смърт.вируси,Марс хвърля квадрат към Юпитер.
Полиция,пожар.
Слънце,упр.на 8ми дом е в 5ти.Възможен е инцидент по време на концерт,или друго подобно събитие.В сезонната карта,лунацията попада в 9ти дом,домът на далечните пътешествия,чужди страни,посланници,съдебна власт,духовенство,висше образование,ритуали и др.