Пълнолунието е с ъглов Марс,управител на 1ви дом и 8ми домове,взаимна рецепция по управление с Луната.Луната върви към Сатурн,който е ретрограден и в знак на своето падение,но има някакво достойнство в 12 дом.И двете светила са ударени от малефик.Венера и Меркурий също са ъглови,без достойнства.Венера е заточена,преди ретроградие,Меркурий страда в 7ми дом.
Марс в 4ти,падение,носи вреди,в последни критични градуси на знака.Понеже е във воден знак,животински,рецепция с Луна в огнен знак,възможни са проблеми около водоизточници,стрелба,взривове,полиция,агресия с участието на жени.Венера е в 7ми дом,но не вижда асц.Проблеми около партньорства,открити врагове,доносници,"леки жени"в полезрението.
Понеже Венера управлява 2ри дом,който е 8ми от 7ми-нечия смърт ще се обсъжда в публичното пространство.Същото важи и за Марс.Водни планети ,огнени също-светкавици,гръмотевици,огън и вода.Юпитер в Лъв ,5ти дом-страдание.
Слънцето е в знак на падение,Марс и Сатурн също.Венера в знак на заточение.Няма нито една планета есенциално силна.Може да се каже ,че ние сме си собствения враг.