Всъщност,тя не е диагностицирана.
Венера,Слънце,Марс в гокленови зони .
Нито е дейна,нито амбициозна,седи и чака да и падне нещо от небето.И то се случва отвреме/навреме.
Работи,защото я уредиха роднини,омъжи се,защото я сватосаха роднини,сега се е квакнала в чуждо жилище и брат и не може да я изгони,понеже е жалостив.Жена му го напусна ,децата му се изнесоха,любовницата го заряза ,като заяви да си живее със сестра му.Абсолютна мърда.
Нито е дейна,нито амбициозна,седи и чака да и падне нещо от небето.И то се случва отвреме/навреме.
Сафо, сигурна ли си в знака на АСц ? Да не би да е в Телец ?
Рени,от книгата,която ми препоръча и понеже нативът е дневно раждане-цитирам:
"Основната метафора за небесно тяло в падение е човек,който е паднал в кладенец:той може да вика и да плаче,но никой не го чува.В социални ситуации планета в своето собствено падение обикновено представлява някой,който е неуважаван или с нисък социален статус.Също така може да си представим,че показва неща с ниско качество или дори психологически импулси,които не са достъпни и трудно се изразяват добре.В допълнение,възможно е да сочи нещо,което е социално необичайно или алтернативно,защото е пренебрегвано и не е във фокуса на преобладаващото обществено мнение."
Сатурн е дневен управител на знак Близнаци и е в падение в Овен.
Цитата от Уилям Лили:"Когато е слаб по достойнства,той е завистлив,алчен,ревнив и недоверчив,мръсен,външно преструващ се,бавен,преуспяващ,презира жените,лъжец,злонамерен,мърморко;никога не е доволен,все роптае."
Марс е диспозитор на Сатурн,а той е изгорен,и аз вече съм убедена,че жената е с асц Близнаци.