Сафо, не няма нищо свързано с етнос при мъжа ми. За мен не мога да кажа със сигурност, осиновена съм и не познавам родителте си и гена си. Относно очакванията ,мда винаги очаквам повече от това което получавам или се случва. С изискванията не знам, не съм крайна уж. Преди няколко години една жена ми направи хороскоп, каза ми три дати на които щяха да се случат определени събития, тя разбира се не знаеше какви точно, но все пак позна всичко и на датите наистина се случиха нещата които каза.Тогава знаейки ,че ще се случи нещо хубаво направо не ходех а летях(юпитер беше в лъв, значи лятото на 2014) Страшно много се нуждая пак от тази вяра и надежда от тогава.
Другата година е единствената до сега важна година за мен номерологично .Има два метода за изчисляване на важни години, единия обаче не го знам и точно на него ми дава че ще имам много важна година за първи път по този метод. Предишните важни години (по другия метод)които номерологията ми дава до една са ми били повече от ужасни, затова ми се иска да вярвам ,че понеже е различен метода ми предвещава много хубава година.Плановете ни са да работим,събираме пари и лятото да се преместим в по малък град, където евентуално ще имаме възможност да си купим дългомечтания дом. Дали ще стане не знам,така или иначе не мога да си разчета хороскопа, чета само интерпретации, уж добри, затова и попитах тук,защото интерпретациите никога не са на цяата карта а само на конкретни аспекти. Благодаря ти, надявам се обаче никой да не умира за да му наследя имота,а да си изкараме парички и да си купим сами.