Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 298245 пъти)

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2167
Re: Общи хорари
« Отговор #1470 -: Септември 09, 2025, 01:53:51 pm »
Така, давам обратна връзка и благодаря за стиснатите палци, помогнаха/ освен ако няма други последващи изненади/!
Отговорът на хорара е Не, не се обадиха и няма за кога да се , позицията е с назначаване от 10.09.
Нито аз, нито колежката сме наети и оставяне.
Хубавото е, че въпреки всичко оставам на желаната позиция следобед с други двама колеги  и се разделям с конфликтната персона.
Точно заради това жадувано разделяне тръгнах  да търся работа другаде.
Сега, не очаквам всичко да мине безоблачно с тия родители , там , където отивам, също гъмжи от проблеми, на сборна група ще съм и въпреки всичко постигнах целта си- далеч от дразнителя.
Още веднъж Ви благодаря, неслучайно съм избрала един стар хорар Не/ той на английски/,
който стана не на български.😀
Ето къде ме “ перна “ затъмнението по ИЦ/ МЦ.
« Последна редакция: Септември 09, 2025, 02:09:13 pm от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12900
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1471 -: Септември 15, 2025, 11:20:46 am »
Корея, благодаря за обратната връзка и съжалявам, че така се е развила ситуацията, но понякога звездите са с нас понякога не са.  :(
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 384
« Отговор #1472 -: Септември 15, 2025, 06:09:38 pm »
Корея, изглежда че ситуацията може да се подреди по друг начин. Успешна и спокойна учебна година

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2167
« Отговор #1473 -: Септември 15, 2025, 10:24:22 pm »
Рени, изобщо не съжалявам!
Още веднъж , на 11.09.  обявиха свободно място за същата позиция на същото място поради отказване на едната от назначените , даже и не пробвах втори път.
Започнах работа /както  писах в предния пост като учител на друга група/, така че няма неприятни изненади.
Родителите са сърдити,  децата тъжни, но ще свикнат, не искам и не мога да си причиня още година работа с напрежение и изцеждане.
« Последна редакция: Септември 22, 2025, 08:56:52 am от Корея »
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 89
« Отговор #1474 -: Октомври 14, 2025, 05:47:35 am »
Здравейте,
Имам нужда от помощ с този хорар. Накратко ситуацията - синът ми се прибра от училище много ядосан, получил тройка на контролно по математика. :)  Според него обаче е трябвало да бъде със значително по-висока оценка. И  понеже няма да е първи случай на неправилно оценена работа от конкретния учител, се чудя дали да не отида да поискам да видя въпросното контролно (не са върнати на децата) или тинейджъра се опитва нещо да ме забаламоса.
Въпросът е: Учителят (назован по име) сбъркал ли е оценката по математика на сина ми? Не знам как да определя синификаторите. Учителят като назован по име по 7ми дом, обаче 7ми от 5ти или 7ми от 7ми (второ дете). Или по-скоро 7ми от 1ви, че то аз питам. Какво мислите по хорара? Мерси много.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8020
« Отговор #1475 -: Октомври 14, 2025, 06:42:12 am »
Nana,синът ти е представен от Сатурн в Риби,на негов к3,учителят е представен от Луна в рак-на трон.Луната има разходящ аспект съвпад с Юпитер,възможно е да е сгрешил.Предстои тригон със Сатурн-сина.Може би ,нещата ще се изяснят.Твоят управител Меркурий е в Скорпион и Венера в 1ви дом-емоционално пристрастна,обидчива,мнителна за момента,но упрвителят ти няма достойнства,нямаш силата да действаш,да си в помощ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14079
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1476 -: Октомври 16, 2025, 07:51:31 pm »
Здравейте,
Имам нужда от помощ с този хорар. Накратко ситуацията - синът ми се прибра от училище много ядосан, получил тройка на контролно по математика. :)  Според него обаче е трябвало да бъде със значително по-висока оценка. И  понеже няма да е първи случай на неправилно оценена работа от конкретния учител, се чудя дали да не отида да поискам да видя въпросното контролно (не са върнати на децата) или тинейджъра се опитва нещо да ме забаламоса.
Въпросът е: Учителят (назован по име) сбъркал ли е оценката по математика на сина ми? Не знам как да определя синификаторите. Учителят като назован по име по 7ми дом, обаче 7ми от 5ти или 7ми от 7ми (второ дете). Или по-скоро 7ми от 1ви, че то аз питам. Какво мислите по хорара? Мерси много.
Синът, щом е втооро дете, е представен от Нептун в негов 1д., извършил е опозиция с Венера У3 за него – училище, изпит, учител... Нещо е заблуден, заблуждава себе си и другите. Уран ретро в негов 3д показва, че и в миналото е имал проблем с точните науки в училище и ще е най-добре да се срещнете с неговия учител и да изясните какво се случва. Ако трябва да отдели време извън часовете, всеки учител има предвидено време за консултация.