12 pm
//по моите наблюдения, това са уроци, хората в живота на човек са, за да го учат различни уроци, духовните семейства се повтарят, т.е. хората, които срещаш в този живот и са с определена важност, са хора, които срещаш във всеки живот в различни роли и конфигурации. забелязвам, че хората раждат децата си с преобладаваща неотработена от тях (родилителите) енергия, много често по опозиция, по кръст, etc. Та, повтарящи се знаци, и то, едва ли не, в една и съща точка (виж я тази точка с тази дата в картите на всички), е заради неизпълнена задача в този живот. Някой от тези хора с лъвски акцент занимавал ли се е с изкуство, бил ли е на сцена, в център на внимание, etc? Това го има като задача и в твоя хороскоп. Според мен подобни цикли може да се "прекъснат", да се "мине нивото" на играта и да се продължи нататък.
//Не знам, това са си някакви мои осъзнавания от последните няколко години. Просто не мисля, че човек трябва да живее просто така, мисля, че животът ни тук е като видео игра, в която трябва да минеш мисиите, за да продължиш нататък;