Автор Тема: Транзити на Нептун  (Прочетена 186017 пъти)

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 127
Re: Транзити на Нептун
« Отговор #645 -: Ноември 29, 2023, 08:28:07 pm »
Ох, глупости пиша... Не 6д,  Марс е в 5д. Но е У6. И двете деца са болни.
« Последна редакция: Ноември 29, 2023, 08:31:16 pm от crazylady »

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #646 -: Ноември 29, 2023, 10:39:39 pm »
Нептун стационарен 4,5,6 декември 2023г ,тръгва директен на 7.12.23г.в 24*на знак риби,в антисия точка 6*везни.

Обръща се директен в 9 дом, в точен тригон с Асц. ми. Същия ден пътувам в чужбина за банкет...колко буквално. Надявам се всичко да мине добре.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7800
« Отговор #647 -: Ноември 30, 2023, 11:06:40 am »
На свекървата върху Венера в 4ти,която е връх на тао с Юпитер/Уран.

Nana

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 73
« Отговор #648 -: Декември 01, 2023, 04:35:42 am »
При мен в 5 дом, върху натален Меркурий У9,У11...след 3° е и точната нептунова квадратура.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #649 -: Декември 06, 2023, 06:06:53 pm »
На свекървата върху Венера в 4ти,която е връх на тао с Юпитер/Уран.
Явно съм нацелила асц ,или домове,щото Венера при нея е упр.на 7 и 11 домове.По 11 съм аз,като нейна снаха.Ще ни гостува,всеки момент,с риба и вино.... ;D
И с дъщеря си и зетя.Абе на мъжа родата очаквам.
Наздраве!Честит Никулден!

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #650 -: Декември 06, 2023, 10:46:52 pm »
Честит Никулден и нека силата е с теб  :D Любим празник!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #651 -: Декември 08, 2023, 08:59:47 am »
Нептун стационарен 4,5,6 декември 2023г ,тръгва директен на 7.12.23г.в 24*на знак риби,в антисия точка 6*везни.
ММ е със Слънце в 6*на везни,упр.на 9ти в 10д.К4 е в риби.Ей,тези антисни точки са "голема работа"!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #652 -: Декември 03, 2024, 06:22:28 am »
Нептун стационарен на 8.12.24г.в 27*на знак Риби.Мъгла,дъжд,сняг.......дано завали.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13929
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #653 -: Декември 03, 2024, 06:00:35 pm »
Нептун стационарен на 8.12.24г.в 27*на знак Риби.
В опозиция с натален Марс на мъжа ми, иначе Нептун се обръща ретро в 8д при него, при мен в 7д.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1294
« Отговор #654 -: Април 01, 2025, 12:49:38 pm »
Нептуновите, със стъпването в Овен почувствахте ли прилив на буйна кръв, усетихте ли се намахани и безумни, като Поршета, напсувахте ли някого многословно и тлъсто? Въобще, преродени събудихте ли се днес?

akruks

• Hero Member
« Отговор #655 -: Април 01, 2025, 02:06:47 pm »
Нептун извърши ингрес в 7д. при мен, където имам Луна в Овен на 7*46'
Не знам дали от точната опозиция на Сл. затъмнение с моето Слънце У12 или от Нептун, но трети ден спя почти до обяд, нямам енергия, сънлива съм дори след двойно кафе, дори сънувам, което напоследък много рядко ми се случваше.
За навлизането на Нептун в Овен написах тази кратка статия, ако на някого е интересно, може да прочете, повече е историческа справка, отколкото астрология, но и поглед назад е нужен за сверяване... https://www.facebook.com/photo?fbid=1252658753530363&set=a.487708326692080

Сафо

• Hero Member
« Отговор #656 -: Април 01, 2025, 03:38:18 pm »
За Нептун,или добро,или нищо. ;D
Такава неразгадана гатанка няма.Вчера гледах снимка на Нептун с някакви особени сияния.
Но, Люба,благодаря за подсказката и Акрукс за статията.
В Овен ще пресуши огъня и ще наводни водата.Ако се обърнем в годините назад,не съм сигурна с какво да го свържа в знак Риби,много мъглив и странен е този скитник небесен.Вероятно ,при който държи ъгъл и/или е диспозитор на светила,ще има по-изразено действие.
Но специални очаквания ,свързани с изкуственият интелект може би,импланти в мозък,очи,уши,уста и въобще опъването на бръчки ,чрез мантри,билки,медитации.Поети ,музиканти и художници с иновативни и водещи изпълнения,или водят хорото.Революция в киното,нов подход в медицината и лечението,военното дело с пробив в технологиите,дотолкова,че оръжието като каквото го познаваме,ще бъде излишно.Ще ни манипулират чрез ума,ще ни влизат в главата,буквално.Нов вид измами.Тримата големи и далечни с ингреси в знаци(плутон вече трайно се насади във Водолей),сега Нептун в Овен и в очакване на Уран в Близнаци...вече нищо няма да е същото.Фиксиран,кардинален и мутабелен,но два въздушни и един огнен,трите мъжки знака за какво ще лобират,какво ще симулират,или накъде ще избие световният ред ?
Все пак ще са в добра връзка и ще има баланс.
Марс е все още в Рак и като диспозитор на Нептун,ще влияе най-вече на дом,семейство,жилища,вода,домашно огнище,жените,малките деца и всичко свързано с този знак.Емоционално,вербално,манипулативно.
Като препоръката"да стягаме раниците с вода и храна за три дни"
Моряци-първенци.Екстрасенси,врачки и баячки в луда надпревара за пионерство в пророчествата си.Може и да има.
Скок в квантовата физика и химически съставки (био храни)за био хора.
Мотори и двигатели от ново поколение.Или безмоторни превози.
« Последна редакция: Април 01, 2025, 03:49:41 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #657 -: Април 01, 2025, 06:21:55 pm »

Но специални очаквания ,свързани с изкуственият интелект може би,импланти в мозък,очи,уши,уста и въобще опъването на бръчки ,чрез мантри,билки,медитации.Поети ,музиканти и художници с иновативни и водещи изпълнения,или водят хорото.Революция в киното, нов подход в медицината и лечението,военното дело с пробив в технологиите,дотолкова,че оръжието като каквото го познаваме,ще бъде излишно.Ще ни манипулират чрез ума,ще ни влизат в главата,буквално.Нов вид измами.Тримата големи и далечни с ингреси в знаци(плутон вече трайно се насади във Водолей),сега Нептун в Овен и в очакване на Уран в Близнаци...вече нищо няма да е същото.Фиксиран,кардинален и мутабелен,но два въздушни и един огнен,трите мъжки знака за какво ще лобират,какво ще симулират,или накъде ще избие световният ред ?
Все пак ще са в добра връзка и ще има баланс.
Марс е все още в Рак и като диспозитор на Нептун,ще влияе най-вече на дом,семейство,жилища,вода,домашно огнище,жените,малките деца и всичко свързано с този знак.Емоционално,вербално,манипулативно.
Като препоръката"да стягаме раниците с вода и храна за три дни"
Моряци-първенци.Екстрасенси,врачки и баячки в луда надпревара за пионерство в пророчествата си.Може и да има.
Скок в квантовата физика и химически съставки (био храни)за био хора.
Мотори и двигатели от ново поколение.Или безмоторни превози.
Подчертаното е по Уран и Водолей, а Нептун напусна окончателно Водолей на 3 февр. 2012г., дотогава от 2003г. беше във взаимна рецепция по управление с Уран в Риби.
За последното съм съгласна – никога нищо не е същото, защото едно нещо като се промени, другите неща около него също са се променили.
Уран скоро ще напусне Телец, излетя ракета SpaceX с 4 на борда , правят си платени разходки в космоса като за последно  :)
Мисията  "Фрам 2" е кръстена на изследователския кораб "Фрам", с който мореплавателят Фритьоф Нансен е изучавал Арктика, и с който Руал Амундсен е достигнал Антарктида.
Полетът е комерсиален и платен от малтиеца от китайски произход Чън Уан, който е и командир на мисията. "Фрам 2" ще прави пълна обиколка около полюсите за 46 минути в ниска орбита от около 450 км.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4617
« Отговор #658 -: Април 01, 2025, 08:48:39 pm »
За Нептун,или добро,или нищо. ;D
Такава неразгадана гатанка няма.Вчера гледах снимка на Нептун с някакви особени сияния.

Но специални очаквания ,свързани с изкуственият интелект може би,импланти в мозък,очи,уши,уста и въобще опъването на бръчки ,чрез мантри,билки,медитации.    Пу-пу, пепел ти на езика. ;D Въпреки ча приветствам идеята за имплантиране на мозък, там където би следвало да е главата на мнозина. :D