Що, с физическа саморазправа ли ме заплашваш, защото ме клеветиш, а ?! Този, който умишлено, злонамерено, тенденциозно и без основание хули някого както го правиш ти, може да се нарече само подлец, лъжец и клеветник. Почтеният и достоен човек не би го направил.
Тук като пишеш и ти знаем името, но май ти е беден речника, а тотално ти липсват аргументите, но голяма злобата и безочието, та какво стана - май си глътна граматиката. Комай името не ти помага особено. Да отговориш по достоен начин. Така предполага диалог между интелигентни хора.
Откога да поканиш някого на гости е заплаха?
Ти написа, че са ми къси краката, аз те каня да ги премериш; носи си рулетка, да не кажеш после, че и рулетката ми е фалшива
На 110см крак и 27см ходило да кажеш къси крака, е, не знам пък твоите колко са, госпожице "Истина"?! И дърва за камината носи, на всички гости го казвам, ако искат да им е по-топло
За беден речник не знам, обичам да се разбирам с хората с няколко думи, а не да си губя времето в дълги и изпразнени от съдържание писания. По тази причина и не те чета докрай, да си знаеш и не си хабиш "богатия речник"