Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 502730 пъти)

Scorpio7

• Newbie
  • *
  • Публикации: 33
Re: Хорари за работа
« Отговор #2565 -: Октомври 20, 2024, 10:29:58 pm »
Съжалявам :)
Ето хорарната.

Синухе

• Full Member
  • Публикации: 246
« Отговор #2566 -: Октомври 21, 2024, 08:27:38 am »
Според мен отговора е НЕ на каквото и да питаш предвид точната квадратура на Луната със Сатурн,който управлява 10ти дом.

Дори и да направиш грешният избор да я започнеш,тази работа ще я напуснеш в последствие,защото Меркурий ще направи опозиция с Уран.

Но нека специалистите по хорари се включат и си кажат тежката дума  :)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #2567 -: Октомври 21, 2024, 06:58:55 pm »
Scorpio7, и аз съм Не.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #2568 -: Октомври 21, 2024, 07:09:39 pm »
Съжалявам :)
Ето хорарната.
Представен си от знак Близнаци и Меркурий в скорпион.Мнителен си относно работа и колеги,но Юпитер в 1ви дом е защита/закрила,а Луната ще направи съвпад с Юпитер и тригон със Слънце,упр.на 4ти дом за теб.Каквото и да се случва,крайният резултат,ще е добър за теб.Не се интересувай какво мислят и говорят колегите,върши си работата просто.
Плутон на к9 е интересен.Там е разковничето мисля.Нещо,някой ,оказва съпротива.Сатурн удря Луната с ляв квадрат ,хора на по-висока позиция/статус са против,но Луната е бърза,а Меркурий ще направи тригон със Сатурн-ще успееш.

Scorpio7

• Newbie
  • *
  • Публикации: 33
« Отговор #2569 -: Октомври 22, 2024, 09:49:13 pm »
Благодаря на всички, които се отзоваха. Сафо, на теб признателност и почитания, че винаги се включваш отчетливо и изчерпателно. По принцип до назначаването ми имам още няколко дни и на ден по няколко пъти си сменям мнението, дали да започна или не и това много ме измъчва. Но ще трябва да го измисля.
Още веднъж - благодаря! :)))

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2570 -: Октомври 29, 2024, 07:24:08 pm »
Добър вечер на всички!

Пускам един хорар свързан с мен: Да се върна ли в старата си работа, защото работата ми харесва. Има ли смисъл отново да търпя нещата и хората, които не харесвам и ми правят мръсно, заради развитие и изобщо ще имам ли кариерно развитие там или ще бъда щетен?

Благодаря на хората, които ще откликнат на въпросите ми. :)
Да, картата показва връщане при колеги, колежки, новата стара работа, има показания и за растеж, след около 3м., няма да е веднага и да е лесно.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #2571 -: Ноември 01, 2024, 06:53:56 pm »
Дами, сигурно вече ви втръсна малко от мен и се извинявам, ако злоупотребявам.
Ще намеря ли работа до 3месеца?
1.11.24, София, 18:46
У6 е ъглов и добре поставен,но в знак перегрин, в момента не се "виждам" с него (у1 е Мерк,но до няколко дни вероятно ще влезе поне в знака на Венера). У6 е в 7ми, от партньорска връзка ли трябва да изпадне нова работа?
Луната е в падение и в отминало новолуние. Или може би друг път пак да питам, все пак около новолуние май не са Ок хорарите.
От моя страна, пускам СВ-та като луда, сигурно поне 20 кандидатури вече имам,не стоя безучастно, чакайки на съдбата.
Благодаря ви.
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2572 -: Ноември 02, 2024, 08:19:06 pm »
Дами, сигурно вече ви втръсна малко от мен и се извинявам, ако злоупотребявам.
Ще намеря ли работа до 3месеца?
1.11.24, София, 18:46
ами втръсва ми от карти с изрязана табличка отдолу и трябва да се мъча да гледам градусите на всяка планета в картата и да пресмятам аспектите  :)
Работа престижна , която да е според твоя ценз, няма да намериш, не и по този начин. Но все пак има надежда, макар Луната да е в сходяща опозиция с Уран У10, с планетата е във взаимна рецепция по екзалтация, със стария у-л Сатурн е в сходящ тригон, Маеркурий У1 във взаимна рецепция с Венера У6, може и да намериш работа, която да те устройва, последният аспект на Луната е хармоничен ) секстил с Плутон съУ6

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #2573 -: Ноември 03, 2024, 12:46:14 pm »
Благодаря много, arkuks! Ти си супер!
Надявам се не нахалствам, но какво ще рече "не и по този начин"? По какъв друг начин трябва да опитвам?
Защото аз в момента правя стандартното - много СВ-та.
За момента бих се радвала, дори да не е по ценз, да изкарвам повече пари, отколкото правя в момента. А и обстановката на текущата работа я намирам за много токсична. Имам чувството,че каквото и да хвана, различно от това тук, все ще е прогрес.
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2574 -: Ноември 04, 2024, 09:59:23 pm »
Благодаря много, arkuks! Ти си супер!
Надявам се не нахалствам, но какво ще рече "не и по този начин"? По какъв друг начин трябва да опитвам?
Защото аз в момента правя стандартното - много СВ-та.
За момента бих се радвала, дори да не е по ценз, да изкарвам повече пари, отколкото правя в момента. А и обстановката на текущата работа я намирам за много токсична. Имам чувството,че каквото и да хвана, различно от това тук, все ще е прогрес.
Беше редно да уточниш, че в момента работиш и питаш за нова работа!
 Сигнификаторите са различни, разбираш ли, сега все едно съм си губила времето да гледам за алилуя  :(

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #2575 -: Ноември 10, 2024, 06:52:13 am »
Здравейте от доста време си търся работа и сега ми предлагат такава , но предложението идва, от човек на който нямам много доверие за това искам да се допитам до вас ще ми станат ли нещата с този човек за работа или да не разчитам много .
Луната ще извърши пренос на светлина между Марс У1, У5, У6 (ти, салона за красота, работата) и Венера, която представя жената, която ти е обещала работата, както и фирмата, салон за красота. Луната и Венера в 3д на фирмата, рецепцията е по 3д. , но последният аспект на Луната е негативен – квадрат с Уран на ДС, дано не се отметне накрая
   Благодаря и на теб , ще дам обратна връзка , като се развият нещата .
ОВ ?