Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 665149 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14150
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Хорари за работа
« Отговор #2655 -: Декември 07, 2025, 08:13:49 am »
Има ли шанс да ме вземат на работа във фирмата на мой бивш съученик? Наложи се да го моля за работа, а по принцип не обичам да се моля на другите. Засега всичките ми опити да намеря работа удрят на камък.
Да, ще те вземат на работа.
В крайна сметка наистина ме одобриха! :)

Да ти е честита новата работа и късмет!

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6593
« Отговор #2656 -: Декември 07, 2025, 08:26:09 am »
Има ли шанс да ме вземат на работа във фирмата на мой бивш съученик? Наложи се да го моля за работа, а по принцип не обичам да се моля на другите. Засега всичките ми опити да намеря работа удрят на камък.

Благодаря ти много!!!

akruks

• Hero Member
« Отговор #2657 -: Декември 07, 2025, 08:44:49 am »
@akruks Ето я картата от 24 ноември в точния час
Построих я, че на твоята е изрязана таблицата. По мое виждане не, а дали и кога трябва да се разгледа натала по други прогностични методи.
« Последна редакция: Декември 07, 2025, 09:07:13 am от akruks »

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2658 -: Декември 16, 2025, 01:51:29 pm »

В крайна сметка решиха заради многото почивни дни по празниците да започна чак след Нова година и казаха че на 5 януари ще трябва да подпиша договора и на шести да започна. Интересно, че тогава Луната ще направи само един сходящ квадрат с Уран и никакви други аспекти, въпреки че има струпване на Меркурий, Марс,  Слънце и Венера в Козирог. В крайна сметка този момент ли на подписване на договора се взима предвид при съставяне на събитийна карта?

akruks

• Hero Member
« Отговор #2659 -: Декември 17, 2025, 06:52:14 pm »

В крайна сметка решиха заради многото почивни дни по празниците да започна чак след Нова година и казаха че на 5 януари ще трябва да подпиша договора и на шести да започна. Интересно, че тогава Луната ще направи само един сходящ квадрат с Уран и никакви други аспекти, въпреки че има струпване на Меркурий, Марс,  Слънце и Венера в Козирог. В крайна сметка този момент ли на подписване на договора се взима предвид при съставяне на събитийна карта?
Договор не се подписва първия ден и първата минута, обикновено се работи няколко дни, може седмица-две, за да се види дали човек става за тази работа, после се пуска временен договор и след месец/и постоянен договор.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2660 -: Декември 18, 2025, 12:18:06 pm »
Добре, благодаря ти, Акрукс! Дано наистина така да стане!

mimss

• Full Member
  • Публикации: 139
« Отговор #2661 -: Декември 20, 2025, 04:34:13 pm »
Здравейте. Абонирана съм за хорари за работа, но понякога има и такива периоди.
Ще намеря ли работа в началото на новата година. Нова година нов късмет.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2662 -: Януари 06, 2026, 06:52:35 pm »

Договор не се подписва първия ден и първата минута, обикновено се работи няколко дни, може седмица-две, за да се види дали човек става за тази работа, после се пуска временен договор и след месец/и постоянен договор.
В крайна сметка днес сутринта преди първия ми работен ден ми дадоха трудовия договор да го подпиша. Като гледам картата, не изглежда много обещаваща. Дано да имам късмет все пак!

akruks

• Hero Member
« Отговор #2663 -: Януари 06, 2026, 07:02:06 pm »
В крайна сметка днес сутринта преди първия ми работен ден ми дадоха трудовия договор да го подпиша. Като гледам картата, не изглежда много обещаваща. Дано да имам късмет все пак!
За постоянна работа ли? Ще имаш пари, това е важното, Сатурн У1 в сходящ съвпад с Нептун У2

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2664 -: Януари 06, 2026, 07:07:52 pm »
За постоянна работа ли? Ще имаш пари, това е важното, Сатурн У1 в сходящ съвпад с Нептун У2
Благодаря ти, Акрукс!
Естествено, че за постоянна работа. Този сходящ квадрат с Уран от значение ли е? По принцип ми се иска да се задържа там колкото се може повече, защото освен че ми е наблизо и ще почивам през уикендите, и работата не е лошо и хората се държат нормално.

akruks

• Hero Member
« Отговор #2665 -: Януари 06, 2026, 07:19:04 pm »
Благодаря ти, Акрукс!
Естествено, че за постоянна работа. Този сходящ квадрат с Уран от значение ли е? По принцип ми се иска да се задържа там колкото се може повече, защото освен че ми е наблизо и ще почивам през уикендите, и работата не е лошо и хората се държат нормално.
Квадрата е на Луната, а това не е хорарна карта, а събитийна. Луната У7 в квадрат с Уран, у-л на заключен знак в твоя 1д. – някои от колегите няма да ги приемаш или те тебе, но никой не е харесван от всички и дори е желателно да е така.
Твоят у-л Сатурн е в хармоничен секстил с Уран.

Veselin

• Hero Member
« Отговор #2666 -: Януари 06, 2026, 07:30:09 pm »
Благодаря ти още веднъж, Akruks! Жива и здрава да си!