Автор Тема: Новолуние в знак Козирог на 31.12.24г.  (Прочетена 1045 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7684
Новолуние в знак Козирог на 31.12.24г.
« -: Декември 26, 2024, 06:15:26 am »
Последно новолуние за годината в 9*на Козирог.Картата е с координати за София.
Новолунието е на к4 ,Луната в знак на заточение,някой ще се откаже/сдаде властта.Ще има споразумение,коалиция за съставяне на правителство.Асц е във Везни,а Венера в 5ти дом от картата,взаимна рецепсия по управление с Уран в 8ми.Тържества,сцени,заря,концерти,поздравления през соц.мрежи,но напргнати новини във връзка с летища,гари,електрозхранване и подобни.
Марс в 10ти дом,упр.на 7ми и 2ри(8ми от 7ми).
Опозиция по оста 3/9ти домове.
Марс се свързва с пожари,полиция,безредици.
Слънце/Луна на к4-ще спират тока,двете светила са ъглови,нощна карта-известност,лоша слава.
Сатурн на к6 почти.В дом на страдание,вероятно проблеми в здравеопазване,домашни животни,работници(моряци).
Новолуние в 4ти-дъжд,мъгла,поледици,опасност от лавини,кални свлачища.
Новолунието е в антисия с 21*на Стрелец и контраантисия с 21*на Близнаци.
При наши съседи,ще има екшън.
Знак Водолей,където попада упр.на асц и на 8ми дом,се свързва с футбола и с музиката,възможно е в тези сфери от живота да има някакви изненади.
Дано не ни люшне някое земетресение с тази ъглова лунация-може да излезе още някоя археол.находка.
« Последна редакция: Декември 26, 2024, 07:27:29 am от Сафо »

Сафо

• Hero Member
Re: Новолуние в знак Козирог на 31.12.24г.
« Отговор #1 -: Декември 26, 2024, 06:41:38 am »
Новолунието при мен попада в 8ми нат.дом,контраантисия с Луната и квадрат нат.Уран в 5ти.
Тригон с к5,секстил к11.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1257
« Отговор #2 -: Декември 26, 2024, 10:30:49 am »
Кавги, домашни драми за разпределение на бюджети, харчове по празниците. Марс и Плутон в опозиция по 4-10, у2, у7. От друга страна Меркурий и Юпитер в опозиционни знаци по управление в 3-9, тао до Сатурн.
В крайна сметка и подаръците няма да носят очаквана радост, Венера каре диспозитора ялов Уран в 8, въпреки рецепцията. Неочаквани изненади, неискани подаръци.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13821
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #3 -: Декември 27, 2024, 05:28:33 pm »
Новолуние   09°43' Козирог , 00:26 часа, нямам време сега да го разгледам и пиша, че внучето ми е на гости.

Новолунието е в 4д при мен и квадрат Слънцето и Луната, по план ще срещаме новата година при кръстниците, а напоследък вечер заспивам рано, та не знам как ще издържа до сутринта до, първия влак. 

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2132
« Отговор #4 -: Декември 29, 2024, 12:23:51 pm »
При мен е в 7- ми дом, съвпад с ДЦ и опозе нат. Луна.
Добре, че съм във ваканция и не се налага да понасям много хора около себе си, защото съм в някаква черна дупка и хич не ми е празнично.
Много уморителен финал на годината, основно заради номерата и поведението на колежката.
Емоционално съм парцал без грам желание за правене на нещо, но покрай тези празници от години съм така.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Сафо

• Hero Member
« Отговор #5 -: Декември 31, 2024, 06:29:11 am »
Новолунието при мен попада в 8ми нат.дом,контраантисия с Луната и квадрат нат.Уран в 5ти.
Тригон с к5,секстил к11.
Схвана ми се кръста- за първи път в живота ми разбрах какво означава това. ;D

akruks

• Hero Member
« Отговор #6 -: Декември 31, 2024, 01:03:49 pm »
Тригон с к5,секстил к11.
Схвана ми се кръста- за първи път в живота ми разбрах какво означава това. ;D
в 8д квадрат с Уран, диспозитор на твоето Слънце, за друг път ще внимаваш при лунация в 8д.
При мен в 4д ми донесе снощи кратък, но "успешен" скандал с домочадието (голямата дъщеря и мъжа ми), нали лунацията квадрати Слънцето и Луната в натала, направо ми смазаха самочувствието с техните изказвания, сутринта се събудих смазана и още ми е лошо, а тепърва трябва да приготвям ядене за новогодишната трапеза...

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 439
« Отговор #7 -: Януари 02, 2025, 11:58:21 am »
В 6ти, на 3 градуса от Нептун/Сатурн. Тръшна ме грип от началото на почивните дни, изпих два вагона хапчета и не минава, още кашлям даже още по-зле от в началото. Не ми беше и много празнично, въпреки че имах планове и пътувах доста.
« Последна редакция: Януари 02, 2025, 12:01:40 pm от Лисана »

Сафо

• Hero Member
« Отговор #8 -: Януари 09, 2025, 06:25:00 am »
Кофти лунация в световен мащаб,много смърт,природни катаклизми,палежи и безредици.
По празниците в Германия,Сащ ,Тибет ...снеговалежи и пожари,мръсен въздух ,самолетни катастрофи,само негативни новини ни заливат.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1257
« Отговор #9 -: Януари 10, 2025, 04:31:54 am »
Неочакваните изненади не ги познах в такава насока, но все пак рецепцията Венера-Уран се прояви в два факта и в съзвучие с козирожката лунация, Сатурн на к6.
Изненадващи за обществеността отличия и медали на родни спортисти, свръх връх, отдавна непостигнат и забравен. Дълго време, зимно време за Сатурна и условен Уранов транзит - квадратура и опозиция от последните подобни успехи.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #10 -: Януари 10, 2025, 06:21:39 am »
Люба,неочаквано отмениха наградите Оскар ........кога се е случвало друг път?
Холивуд гори,буквално.
Не е по картата на БГ столицата,но в мунданен аспект си абсолютно точна.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #11 -: Януари 10, 2025, 06:29:26 am »
Последно новолуние за годината в 9*на Козирог.Картата е с координати за София.
Новолунието е на к4 ,Луната в знак на заточение,някой ще се откаже/сдаде властта.Ще има споразумение,коалиция за съставяне на правителство.Асц е във Везни,а Венера в 5ти дом от картата,взаимна рецепсия по управление с Уран в 8ми.Тържества,сцени,заря,концерти,поздравления през соц.мрежи,но напргнати новини във връзка с летища,гари,електрозхранване и подобни.
Марс в 10ти дом,упр.на 7ми и 2ри(8ми от 7ми).
Опозиция по оста 3/9ти домове.
Марс се свързва с пожари,полиция,безредици.
Слънце/Луна на к4-ще спират тока,двете светила са ъглови,нощна карта-известност,лоша слава.
Сатурн на к6 почти.В дом на страдание,вероятно проблеми в здравеопазване,домашни животни,работници(моряци).
Новолуние в 4ти-дъжд,мъгла,поледици,опасност от лавини,кални свлачища.
Новолунието е в антисия с 21*на Стрелец и контраантисия с 21*на Близнаци.
При наши съседи,ще има екшън.
Знак Водолей,където попада упр.на асц и на 8ми дом,се свързва с футбола и с музиката,възможно е в тези сфери от живота да има някакви изненади.
Дано не ни люшне някое земетресение с тази ъглова лунация-може да излезе още някоя археол.находка.
Марс на Сащ е в 21*на Близнаци.

akruks

• Hero Member
« Отговор #12 -: Януари 10, 2025, 02:32:02 pm »
Имаше големи пожари там и стотици унищожени постройки преди 2 месеца:
https://euronewsbulgaria.com/news/31765/yuzhna-kaliforniya-be-obhvanata-ot-pozhari

А на това Новолуние, наречено Черна Луна, понеже е второ за календарния месец декември, Марс е в опозиция на Плутон, причина за екстремизъм и подобни събития, които засягат голяма група хора.
Преди няколко години имаше в богат квартал на Атина опустошителен пожар, даваха по новините хората как скачат в морето, за да се спасят от пламъците... Силен вятър и суша са основните причини, но ако се разгледа картата на Първата четвърт от 6 януари с координати на Лос Анжелис, Луната е 16° 55' в Овен съвпад с Хирон в края на 10д., Меркурий е управител на 4д и на заключен знак Близнаци в 12д., близо до Десцендент и в квадрат с Нептун, управител на 10д.; Сатурн е У7, У8, У9 точно върху МС, Марс по това време напуска Лъв и току-що е отново в Рак, но в действаща опозиция с Плутон в 8д.
Гадното е, че се политизират събитията при подобни бедствия, яхва се недоволството на хората и трагедията се използва за политически цели, което е гнусно.