Автор Тема: Хорари за работа  (Прочетена 594440 пъти)

zoh

• Full Member
  • Публикации: 108
Re: Хорари за работа
« Отговор #2595 -: Март 12, 2025, 07:32:05 am »
Благодаря, akruks.
Ще дам ОВ.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 116
« Отговор #2596 -: Март 19, 2025, 11:08:39 am »
Здравейте. Подписах договор за работа, държа на нея много, харесва ми, а и работодателите са уникални хора. Дали ще се задържа там, защото единствения проблем е че няма постоянно работа. Самото производство е такова, и не се знае докога ще съществува като фирма.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13925
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2597 -: Март 19, 2025, 11:22:02 am »
Здравейте. Подписах договор за работа, държа на нея много, харесва ми, а и работодателите са уникални хора.
 Дали ще се задържа там?
С толкова подранил Асцендент, при всички случаи ще има някакви промени в работата, задълженията ще се различават от първоначално приетите условия в договора.

mimss

• Full Member
« Отговор #2598 -: Март 19, 2025, 12:40:28 pm »
Ами там няма общо взето какво друго да ми се предложи
. Но по скоро ми е важно дали ще успея да се задържа на това място  :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7796
« Отговор #2599 -: Март 19, 2025, 05:19:18 pm »
Здравейте. Подписах договор за работа, държа на нея много, харесва ми, а и работодателите са уникални хора. Дали ще се задържа там, защото единствения проблем е че няма постоянно работа. Самото производство е такова, и не се знае докога ще съществува като фирма.
Ти си представена от Луна в скорпион,в знак на падение,но е във фиксиран знак и 6ти дом.Марс е упр.на скорпион и е в рак-кардинален знак,в падение.Взаимната рецепция е помощ някаква,харесвате се с работата.Луната ще напусне знака,след около 6 ед.време.Мисля ,ще се задържиш около 6 месеца.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13925
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #2600 -: Март 19, 2025, 07:16:41 pm »
Ами там няма общо взето какво друго да ми се предложи
. Но по скоро ми е важно дали ще успея да се задържа на това място  :-*
представена си от Луна в падение в 6д., опозиция с Уран У9, а 9д е крайното развитие на въпроси по 6д. и Уран не дава стабилност, а точно обратното. Но предстоящ хармонични аспекти с У10 и СЛВ в 10д., което дава отговор Да - ще се задържиш на тази работа, въпреки несигурността.
А дали ще са 5 месеца или години, това предстои да се разбере и ще докладваш ОВ . Започвала съм работа по време на ретро Меркурий и изкарах 3г., но реално работих 2г, третата само се водех на работа , а като си направя равносметка това ми беше най-хубавата работа, лаборант в метрологична станция, на хубава заплата :)

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1293
« Отговор #2601 -: Март 20, 2025, 09:29:34 am »
Моето мнение е, че няма мърдане от тази служебна договореност. Скорпион е знак, който не пуска - връзването е с окови, бетон и дълбоко замразяване. Петте градуса могат да са и пет десетилетия в знака на Скорпиона.
Аз отчитам като хармонични всички аспекти докрая - тригоните на Слънце у3 , възел, тронов Нептун у10. Налице е и Плутон в свой дом, с добри аспекти.
Вчерашния ден, когато тези аспекти се осъществяваха в реално време, също беше удачна енергията.
Ако работата не е специфична по сигнификаторите, вероятно е мечтана само от теб, но другите хора не бихме й завидели. Все пак, каквато и трансформация да придобие фирмата и дейността, те виждам здраво вързана за собствениците/шефовете и ви предстоят дни заедно занапред.

mimss

• Full Member
« Отговор #2602 -: Март 20, 2025, 02:44:27 pm »
Последното изречение много ми хареса. Някак ги почувствах като семейство. Дано не избързвам с преценката.  :-* и дано ми се случат нещата