Автор Тема: Да попитаме Таро  (Прочетена 1220558 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 138
Re: Да попитаме Таро
« Отговор #4755 -: Юли 17, 2025, 04:34:53 pm »
Здравейте. Построих келтски кръст към въпроса ми как ще се развият отношенията с човек назован по име в близките месеци. Освен че виждам една обсебеност, зависимост, някакъв флирт по скоро с тоя паж. Друго не успявам да доловя. Благодаря на всеки който сподели нещо.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 138
« Отговор #4756 -: Август 13, 2025, 09:15:43 am »
Romantika благодаря. Точно 3 месеца както показаха картите и приключих с работата. И сега не зная накъде?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Dirge

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #4757 -: Днес в 06:00:16 pm »
Здравейте,пиша защото искам да похваля 1 човек в форума: романтика
Още в края на Януари и писах на лично за въпрос,и след 7 месеца се сбъдна това което каза.Наистина успях да срещна (е надявам се да е  тази сродна душа) даденото момиче,и то както тя спомена на празненство (реално отидох на сбор) НО положих вътрешни усилия да не се оттеглям и просто да действам без значение от резултата... Но тя предсказа и точния период,тоест наистина се падна към края на лятото/началото на есента. Значи който си го има си го има,давал съм пари за "тароложки" но все общи работи и повечето характер и мисли улавят,но така да ми предскажат с точност евала на романтика. Но сега идва трудната част...би трябвало ако наистина е "сродна душа" да са лесни работите,ама нещо вътрешно не ми се вярва много,понеже комуникацията с нея куца яко...

Ц
Цитат
итат на: Dirge в Януари 26, 2025, 01:06:56 am
Здравейте,следя темата ви с таро четенията,доста попадения имате,може ли и аз да попитам дали до края на 2025 година ще имам любовен спътник в живота ?

Привет!

Така без име е малко трудно, а и срокът за четене с Таро карти е добре да е със срок до 6 месеца.

Въпреки това изтеглих карти по въпроса, който ви интересува.

Според мен ще имате шанс, ако проявите повече упоритост и се справите с апатията, отегчението, самовглъбяването и прекаленото анализиране на нещата.
Може би някой по-възрастен мъж ви помага, съветва.
Ако искате да имате партньор/ка ще трябва наистина да го желаете и да действате, а не да се оттегляте. Вероятно и към момента имате любовен интерес, но ви е страх и се колебаете, защото не можете да видите реално ситуацията и имате противоречия, колебания и неща, които не зависят от вас.
Възможно е да срещнете човек в топлите месеци - през лятото или по-скоро ранната есен. Може да бъде на някакво празненство, събитие, на открито. Или ще отивате нещо да празнувате.
Падна се картата на сродните души, вероятно мечтаете за такъв човек и ще ви се даде възможност да го срещнете.
Много ясно е показано числото 4, според мен от м. април нататък ще се почувствате по-добре.

4 Императорът, 4 жезли, 4 меча
Крал чаши, 4 пентакли, Обесения/ Светът