Здравейте,пиша защото искам да похваля 1 човек в форума: романтика
Още в края на Януари и писах на лично за въпрос,и след 7 месеца се сбъдна това което каза.Наистина успях да срещна (е надявам се да е тази сродна душа) даденото момиче,и то както тя спомена на празненство (реално отидох на сбор) НО положих вътрешни усилия да не се оттеглям и просто да действам без значение от резултата... Но тя предсказа и точния период,тоест наистина се падна към края на лятото/началото на есента. Значи който си го има си го има,давал съм пари за "тароложки" но все общи работи и повечето характер и мисли улавят,но така да ми предскажат с точност евала на романтика. Но сега идва трудната част...би трябвало ако наистина е "сродна душа" да са лесни работите,ама нещо вътрешно не ми се вярва много,понеже комуникацията с нея куца яко...
Ц
итат на: Dirge в Януари 26, 2025, 01:06:56 am
Здравейте,следя темата ви с таро четенията,доста попадения имате,може ли и аз да попитам дали до края на 2025 година ще имам любовен спътник в живота ?
Привет!
Така без име е малко трудно, а и срокът за четене с Таро карти е добре да е със срок до 6 месеца.
Въпреки това изтеглих карти по въпроса, който ви интересува.
Според мен ще имате шанс, ако проявите повече упоритост и се справите с апатията, отегчението, самовглъбяването и прекаленото анализиране на нещата.
Може би някой по-възрастен мъж ви помага, съветва.
Ако искате да имате партньор/ка ще трябва наистина да го желаете и да действате, а не да се оттегляте. Вероятно и към момента имате любовен интерес, но ви е страх и се колебаете, защото не можете да видите реално ситуацията и имате противоречия, колебания и неща, които не зависят от вас.
Възможно е да срещнете човек в топлите месеци - през лятото или по-скоро ранната есен. Може да бъде на някакво празненство, събитие, на открито. Или ще отивате нещо да празнувате.
Падна се картата на сродните души, вероятно мечтаете за такъв човек и ще ви се даде възможност да го срещнете.
Много ясно е показано числото 4, според мен от м. април нататък ще се почувствате по-добре.
4 Императорът, 4 жезли, 4 меча
Крал чаши, 4 пентакли, Обесения/ Светът