Колебаех се дали да споделя, но .... за Коледа ми подариха едно наричане и аз си го нарекох за Любов - по принцип - в общ план, в семейството и т.н. Като преиздадоха книгата - отидох на щанда и купих 10-15 бр. книги и наричания за всяка (вече не помня бройката) - с цел подаряване. Доста подарих, останаха ми няколко. И спонтанно - преди 2 седмици, не помня точно, но след пълнолуние е било, лягам си и ми се прииска да си направя едно наричане на тема работа. И то не за самата работа, а за това как се чувствам там, с желание да изпитвам удовлетворение. Не конкретно за пост, пари и т.н. Е, близо седмица след това - разбрах, че продават компанията и ще има сериозно раздвижване на пластовете. Нищо няма да е, както преди и в това по стрелчешки - виждам възможности
Днес се замислих кога ще е пълнолуние - да запозная Месечината с наричането и се усетих, че ще е не просто пълнолуние, а лунно затъмнение. Не съм от вярващите в случайните неща, но ето как едно непринудено хрумване в тъмното на заспиване ... намери израз и място в пъзела.