Дракониада, твоята Венера в Овен е поставена на най-високото място в картата ти и е нормално да искаш да те виждат като "Първата дама", макар и в неустановени взаимоотношения -Марс във Водолей в 7-ми дом. Уран е в знак на Венера и в дома на управителят на АСЦ ти,колкото и да създаваш /демонстрираш впечатление на независима и ексцентрична жена, дълбоко в себе си се бунтуваш срещу свободните и отворени връзки, компенсирайки с амбиции и ангажиране по "високите етажи" -Сатурн в Стрелец в 6-ти дом. И всичко това се случва с такава увереност и експанзия, благодарение на Юпитер в 7-ми, създавайки собствена неконвенционална философия на връзките( Юпитер във Водолей ), за да блеснеш с лоялността си в партньорствата-Венера съвпад Слънце по твоя, единствен неповторим начин, в Овен.Трудно, но пък предизвикателно, това би се случило, квадрат Венера нодална ос, защото Луната е в знака на Амазонките- ти знаеш, че това което искаш във връзките е възможно, и най- парадоксалното, е че наистина е така.Според мен, когато Уран наелектризира Луната ти, ще има и мъж, и качества. Пожелавам ти го.