Автор Тема: Къде е президентът Путин?  (Прочетена 10538 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Къде е президентът Путин?
« Отговор #30 -: Март 19, 2015, 12:36:31 pm »
Ако смяташ, че житието и битието на някоя държавна фигура е от важно значение от теб, тогава евентуално хорарният въпрос би могъл да бъде радикален и отчасти да даде що годе правдоподобен отговор. Аз лично не съм се упражнявала с такива казуси и нямам практически наблюдения по въпроса.

Естествено, че ако е нещо, вдъхновено от жълтите клюкарски хроники, надали отговорът ще излезе верен. Нали затова казват, че в хорарната астрология въпросът трябва да е зададен максимално точно и лаконично, за да се намали рискът от двойнствени и многозначни интерпретации.
« Последна редакция: Март 19, 2015, 12:39:46 pm от Lilla »
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

niarnus

• Sr. Member
  • Публикации: 422
« Отговор #31 -: Март 19, 2015, 12:51:06 pm »
Как да не е вярно? Едно от основните правила в хорарната астрология е въпросът да е от важно значение за питащия. Как може човек да задава въпрос за друг човек, когото не познава лично и който не му е близък? Не че преди в други форуми не съм задавал и такива въпроси, но с времето разбрах, че такива карти са нерадикални и не отразяват реалната ситуация.

Просто не е вярно.

Разбира се, че може да се задават въпроси за обществени фигури, събития и прочие. И въобще не е нужно те да са ти близки. Толкова сте задълбали в личното, че дори умът ви не допуска повече възможности. Да не говорим, че в далечното минало астролозите са правили хороскоп основно по такива карти. Не знам за какви правила говориш, а и не ме вълнува, човек трябва да си отсява източниците, то не важи само за медиите. В стария форум също сме имали примери в това отношение, които са се доказвали във времето. Твоето мнение и опитност са отделна тема, облягай се на тях, но това не значи, че хорарите го забраняват.
No locked doors, No windows barred
No things to make my brain seem scarred

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #32 -: Март 19, 2015, 01:32:08 pm »
Как да не е вярно? Едно от основните правила в хорарната астрология е въпросът да е от важно значение за питащия. Как може човек да задава въпрос за друг човек, когото не познава лично и който не му е близък? Не че преди в други форуми не съм задавал и такива въпроси, но с времето разбрах, че такива карти са нерадикални и не отразяват реалната ситуация.
Весо, в другия форим заличиха всичките ми коментари, а там съм поставяла въпроси за правителствата ни на няколко пъти, правила съм интерпретации, които с времето са се доказали като правилни- не съм познавала държавниците освен от тв, но въпросите са ме вълнували, защото все пак живея в тази страна, а и да не живея съм живяла, и доста трудов стаж съм навъртяла на тази територия, от което едва ли ще видя файда някога...