Говорите за втора употреба хора,имате предвид втора класа .Като познавам какво представлява първата класа ,как е стигнала дотам,човек втора класа трябва да е горд ,че е с чиста съвест,не е престъпник . Точно защото истинското качество струва скъпо,човек който го търси може да направи някой компромис поне за обща култура .Първата ми работа в чужбина беше в парник за цветя-екстремни разлики в температурата,есента не знаете как се прибират корените на гергините,далиите или пък как се копаят траншеи за щайгите с луковици на нарцис под непрекъснат дъжд .Има непромокаеми работни облекла и обувки,но с времето като се сравнят с дишащите материи и обувки,просто няма място за умуване,обувките се късаха максимум на 2 месец,нови да се купуват прекалено скъпо .Лятото заради потенето също беше важно да се вземат мерки .Лично аз винаги съм търсил удобство и комфорт,марките дори ги махам по възможност,дразнят когато са прекалено видими,затова и адидас не нося .Много съм доволен от този опит,сега почти ми е немислимо да нося българската/турската/масова конфекция ,между нова такава и втора употреба с добро качество без да се замисля избирам втората .