Автор Тема: Сезонни карти  (Прочетена 81197 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7797
Re: Сезонни карти
« Отговор #195 -: Април 03, 2025, 05:00:09 pm »
С Марс на к2 в сезонната карта,наложените мита от САЩ вече са факт,ще има стагнация ,ще се лишим от много удоволствия,или по-скоро ,ще пренаредим приоритетите се.
Бойният самолет,който закупихме ,вече е на наша територия,тоест,има придобивка,платена преди ,незнайно защо.
Трети вертолет също е усвоен,но той поне е нужен.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13929
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #196 -: Април 03, 2025, 06:33:14 pm »
Сафо, стагнацията си е за американците, че няма да могат да си купуват евтини стоки и суровини от Европа и най-вече от Китай
За Ф-ките кое е незнайно, като години наред се умуваше, обсъждаше в парламента и накрая решено с какви самолети да се обнови българската авиация към МО (министерство на отбраната), защото наличните, дори след скъпия ремонт, имат давност, която изтича. На практика испански и нидерландски самолети пазят въздушното ни пространство през последните години, за което си плащаме! Предварително се плаща, за да се изработят – тези самолети не се произвеждат на поточна линия, като автомобилите, и да отидеш до автосалона да си купиш на момента каквото искаш  :)
Марс във 2д дава активност по отношение изкарване на пари, печелене на пари и материални придобивки, планетата е У11 – усвояване на средства от ЕС

Сафо

• Hero Member
« Отговор #197 -: Април 04, 2025, 08:32:36 pm »
Незнайно защо купуваме нещо ненужно,за което плащаме огромна цена и поддръжката е изключително скъпа.
Каква армия ще обновяваме,като липсва такава?
Някой е направил безумна сделка ,за да си напълни гушата и в ощърб на бг .
С Марс на к2 ,в рак,в знак на падение,не съм сигурна, че ще има доволни от усвояване на средства от ЕС.
Нещо мижаво,колкото да не е без хич,да замажат очите.
Относно митата,за да се разбуни целия кошер,да зажужукат отвсякъде,явно стагнацията няма да е за САЩ,а за целия свят.Ние обаче,нали сме умници големи,ще ни набутат боклуците от всички "пострадали"региони и Марс във втори ,ще ни напълни гушите.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #198 -: Април 05, 2025, 09:01:16 pm »
Незнайно защо купуваме нещо ненужно,за което плащаме огромна цена и поддръжката е изключително скъпа.
Каква армия ще обновяваме,като липсва такава?
Някой е направил безумна сделка ,за да си напълни гушата и в ощърб на бг .
С Марс на к2 ,в рак,в знак на падение,не съм сигурна, че ще има доволни от усвояване на средства от ЕС.
Нещо мижаво,колкото да не е без хич,да замажат очите.
Относно митата,за да се разбуни целия кошер,да зажужукат отвсякъде,явно стагнацията няма да е за САЩ,а за целия свят.Ние обаче,нали сме умници големи,ще ни набутат боклуците от всички "пострадали"региони и Марс във втори ,ще ни напълни гушите.
Това астрология ли е?
Това,че баща ти е бил полковник,а ти си работила в цех,не е астрология,не означава също ,че разбираш от всичко.И престани да вменяваш за некви опорки и червени бабички ,както ме наричаше преди,защото не съм нищо,което си мислиш,че съм.
« Последна редакция: Април 05, 2025, 09:04:26 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13929
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #199 -: Април 05, 2025, 09:54:11 pm »
Добре, че не знаеш какво си мисля, а че си нищо – ти го каза  :)