Преди малко се загледах кога Юпитер в директно движение ми застава на ДЦ и какво да видя - случва се мунданно в съвпад със СЛВ, тригон с Плутон, малко след юнското пълнолуние и съвпада на Слънцето с Венера
Видя ми се интересен момент в мунданен аспект
При мен трябва да има още по-голяма тежест, защото Пълнолунието съвпада с наталното слънце, равноденствието му е в точна опозиция, Венера и тя. А Юпитер и СЛВ за точно на ДС
Сега си мисля, че приоритетно трябва да гледам месечния си солар - защото е най-индивидуализиран за мен, като карта, след това картата на равноденствието към натала. Те двете се различават само по домофикация - при месечния солар АС е на К12, а в картата на равноденствието ми е в 1 дом и върху Антивертекс.
А пълнолунието го гледам с най-ниска тежест и основно з аемоционалния фон, но пък нали е върху слънцето ми
При мен изглеждат най-засегнати темите на Слънцето и Юпитер - той му е диспозитор, както и на Венера, Луна и Плутон. Заради мунданните съвпад Слънце-Венера и тригон Юпитер-Плутон, защото в натала ми Венера и Плутон са във взаимна заточена рецепция, Юпитер, като диспозитор на Слънцето е в тригон с Плутон, а Луната и Венера натално са в точен квадрат.
Разглеждам ги, като скачени съдове - пипнеш едното и другото подскача
Качвам карти на слънцестоенето и пълнолунието. Ако на някой му е интересно ще кача и лични карти. Аз хвърлих едно око в астрото, но довечера в ЗЕТ ще си ги разгледам по-внимателно
Сега общо взето гледам да си сглобя общата картинка и как се отнася към мен