Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 251020 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 117
Re: Общи хорари
« Отговор #1410 -: Април 03, 2025, 12:27:15 pm »
Здравейте. Винаги сте ми помагали с правилен разчет на хорарите. Имам наглед не сериозен проблем, но мен много ме тормози. Поканена съм на юбилей, не познавам хората които ще бъдат там, а не мога да откажа, задължена съм на хората които ме канят. Ако ида ще бъда ли удовлетворена :-*?
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7800
« Отговор #1411 -: Април 03, 2025, 12:49:50 pm »
Здравейте. Винаги сте ми помагали с правилен разчет на хорарите. Имам наглед не сериозен проблем, но мен много ме тормози. Поканена съм на юбилей, не познавам хората които ще бъдат там, а не мога да откажа, задължена съм на хората които ме канят. Ако ида ще бъда ли удовлетворена :-*?
Удовлетворена от какво?Луната в близнаци е в напрегнат аспект със Сатурн от риби,ще се чувстваш като в "небрано лозе",не на място,притисната от обстоятелства........и внимавай да не се напиеш с Марс в 1ви дом,рак.Може и обувките да те стягат.
Нещо като,не ти е мястото там,където ще ходиш.
« Последна редакция: Април 03, 2025, 12:51:55 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13930
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1412 -: Април 03, 2025, 02:08:23 pm »
Благодаря много за мнението. Ние действително искахме да си тръгнем така или иначе, само че октомври догодина. А той - идния октомври. Затова се чудя дали има вероятност да задържим този период по някакъв начин, дали чрез правни действия или пари, каквато идея ми давате.
Под октомври догодина, 2025г или 2026г се има предвид?
По принцип когато основен сигнификатор е ретроградна планета, както в случая е Марс У4, тогава има забавяне, развитието по въпроса се проточва напред във времето...Слънцето (ти) е в сходящ куинконс с Марс, но понеже е ретро, аспектът е продължителен, предполага компромисно решение, засега и в близко бъдеще ще останете в това жилище. 

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13930
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1413 -: Април 03, 2025, 02:17:20 pm »
Забавления, парти, празнуване е по 5д., Луната У1 е извършила хармоничен аспект с Плутон У5 в 7д. и както винаги ще се забавляваш. Луната с последен аспект квадрат с Меркурий У4, У12 - нещо от миналото ще те притесни, свързано с млади хора, с приказки или твои внушения.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 117
« Отговор #1414 -: Април 03, 2025, 02:42:38 pm »
Ами аз лично си имам притеснения относно че няма да имам подходяща компания и ще се чувствам не на място. А ми е неудобно и да откажа :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

in4ey

• Newbie
  • *
  • Публикации: 5
« Отговор #1415 -: Април 04, 2025, 02:11:45 pm »
Под октомври догодина, 2025г или 2026г се има предвид?
По принцип когато основен сигнификатор е ретроградна планета, както в случая е Марс У4, тогава има забавяне, развитието по въпроса се проточва напред във времето...Слънцето (ти) е в сходящ куинконс с Марс, но понеже е ретро, аспектът е продължителен, предполага компромисно решение, засега и в близко бъдеще ще останете в това жилище.

2026. Много се надявам това забавяне да остиска дотогава. 🙏🏻