Имах предвид, че обяснението не винаги е астрологично. Или ако има астрологично такова, може да изглежда на пръв поглед нелогично. Но все пак това е тематичен форум – тук е прието да се говори за астрологични ефекти, а не за езотерични и от духовния свят. Според мен има смесени влияния. Това, което в крайна сметка се получи, противоречеше на първоначалната ми нагласа, след като обявиха обективно неизгодни условия. Реших да я прескоча тази нагласа, направо чух вътрешен глас да ми говори. А на пръв поглед по всичко личеше, че е нерентабилно занимание. Ако не се бях вслушала в интуицията си, вероятно щях да потвърдя негативния ефект на опозицията и да се почувствам "прецакана" по юпитериански. Има и други ефекти при мен, резултатът не закъсня – видим и осезаем. Поразчистих "терена", пренасочих енергията отвън навътре, спрях да живея с проблемите и вълненията на "приятелки", фокусирах се върху личното си пространство, вътрешен свят и цели. Рени, това е моята рецепта. Не казвам, че е валидна за всички.