:012:
по темата:
1. клас - в 9д: тр. Уран (у10) в/у Венера (у6) и тр. Нептун (у11) в/у Слънце (у4); тр. Юпитер в/у Уран; тр. Плутон секстил Венера; тр. Венера на ИЦ.
пр. МЦ на СЛВ
на 30 септември предишната година Меркурий се обръща директен по прогресии. Бях много любознателно дете и в детската не ме искаха 4-та група, защото вече знаех всичко, което щяха да ме учат (да чета, да пиша и смятам, etc.). Явно при обръщането на Меркурий съм се научила да чета. (имам случка, когато съм на 4 и в лифта на Симеоново сричам надрасканото по стените и питам "тати, какво е ебане". това е моментът, в който явно започва моето обучение:Д)
От 1-ви до 4-ти клас скучаех в клас. Бях с година по-малка от всички, а бях покрила целия материал. Затова помагах на госпожата и онези, които изоставаха от общото темпо.
Изчетох цялата библиотека в училището (начално училище, неголяма библиотека). Съвсем сериозно. Помня, че изпапквах по няколко книги на ден. Това е най-интензивният ми период на четене преди университета. Библиотекарката реши да направи табло, на което да сложи снимката ми. :85:
Във 2-ри клас започнах уроци по китара (по-рано нямаше толкова малка китара), а от 3-ти - курсове по математика в СМГ. Любимите ми занимания в този ми период бяха да си решавам сборниците, да слушам музика и да готвя. Боже, даже ходех на танци, ще почина, '**** заетата пчеличка:Д
5. клас - СМГ
тр.Уран на СЛВ; тр.Плутон вече е секстилирал МЦ; тр.СЛВ с/у Слънцето; тр. Сатурн е на 2 градуса от АСЦ;
ужасен първи ден. помня го. заради СМГ трябваше да се разделя с най-добрата си приятелка (с която бяхме в един клас, свирехме в дуо и трио, ходехме на уроци по математика, готвехме, etc.; горд Лъв, твърде горд, все едно) и ми беше доооста тъпо. цербер класна, 20 задачи за 5 минути още първия час, първи 2-ки за всички, класът беше предимно от момчета.
сменихме 100 класни за няколко години. някои добри, други - не особено. последната - отврат, много неадекватен литератор и още по-неадекватен човек (пълно куку, никога няма да й простя това, на което ме подложи).
в края на този цикъл (на Сатурн през 1-ви дом) дядо ми почина, а около него се крепеше семейството. вкъщи всички откачиха и баба ми и майка ми в един и същи ден отишли в училище да говорят с класната ми по повода, да го има предвид, че мога да тъгувам и пр. Хора, тази веднага след междучасието влезе в стаята и крещя едно 20 минути срещу мен, да не сме пращали родителите си да идват да ни ходатайстват, че сме идиоти и повече от 4-ки няма да получим и да не си въобразяваме, че ще успеем да влезем пак в СМГ след 7-ми клас. До 11 клас тази жена ми задраскваше есетата с червен хикс, без да ги чете, и изписваше до скъсване на листа "ТОВА НЕ Е ЕСЕ". Имах само 4-ки, а бях едно от малкото, интересуващи се и практикуващи литература деца. Не ми се коментира.
2002 ми почва с тр.Нептун на МЦ и така ме виждаха всички - имах нужда да съм влюбена и си избрах в кого да бъда влюбена и бях. Това си беше моето бягство от гадостите вкъщи и в училище. Тотален ескейпизъм. Тогава за пръв път в живота си пиех. тр. Плутон е приближавал Марс (в 7д), скоро започва и най-голямото ми приключение в училище.
//смешно, видях, че съм имала пр. Венера на Слънце:Д все още ретро. и да, най-красивата любов (ми) е неосъществената:Д
имам и пр.Луна малко след МЦ и пр. Слънце малко преди това.
2003 - 8-ми клас
уау, имам тр.Марс съвпад тр.Уран в 10д. тр. Плутон на градус и половина от Марс в 7д.
Тази година намразих училището. С повечето ми приятели останахме в един клас, но с най-добрата се разделихме (това е тема в хороскопа ми). Учителят по химия започна да ме малтретира емоционално. Това се случваше пред очите на целия клас и продължи до момента, в който спрях да посещавам часовете му няколко години по-късно. Единственият човек, който дръзна да покаже, че това не е редно, беше най-добрата ми приятелка и до днес (слънчев Близнак, чиято Луна съвпада със Слънцето ми), за което печели уважението ми за цял живот. Другите си остават съучастници в насилието.
Някъде тогава започнаха и разни физически и сексуални посегателства върху мен от всякакви хора и навсякъде. Плутон и Марс са грозна картинка.
//спирам тук и ще си допълня поста за своя собствена равносметка малко по-късно. сори, че фокусът не е толкова върху ученето, просто ученето на мен никога не ми е било проблем, но съпътстващите го фактори си казват думата.:Д