Цитат на: Veselin в Декември 14, 2020, 05:33:52 pmДнес майка ми на излизане от т-маркет е претърпяла инцидент. На излизане вратата се е затворила и тя е паднала по гръб и си ударила главата, но добре, че се е разминала леко. Засега не се виждат някакви сериозни наранявания и рани.Нали е добре жената,щом няма травми.Има ли планети в дева,риби,близнаци?
Днес майка ми на излизане от т-маркет е претърпяла инцидент. На излизане вратата се е затворила и тя е паднала по гръб и си ударила главата, но добре, че се е разминала леко. Засега не се виждат някакви сериозни наранявания и рани.
Цитат на: Хермес в Декември 13, 2020, 10:02:11 amСлънчевото затъмнение е същия градус като моето пренатално слънчево затъмнение в 23 Стрелец без аспекти, в 7ми дом. Какво да очаквам?не ти ли квадрати Слънцето?Някъде беше писал,че си слънчева риба. Затъмнение в 7 дом-партньорства ,бизнес и други.Прогресивни планети разгледай къде са.
Слънчевото затъмнение е същия градус като моето пренатално слънчево затъмнение в 23 Стрелец без аспекти, в 7ми дом. Какво да очаквам?
Цитат на: Хермес в Декември 13, 2020, 10:02:11 amСлънчевото затъмнение е същия градус като моето пренатално слънчево затъмнение в 23 Стрелец без аспекти, в 7ми дом. Какво да очаквам?Важно е за теб. Какво кардинално се е случило при теб в сферите по оста 1-7 домове, преди 19 г ?
Корея, това, което се е случило на твоята приятелка не е по това затъмнение- рано е още за него, а и щом съвпада с нейното Слънце се очаква ново начало, нещо добро за нея, за мъж от нейното обкръжение- баща, син. Той може да не е припознал детето, но ако е родено по време на техния брак има права над неговата собственост. Или това е нейно дете от предишна връзка/брак? Най-добре да се посъветва с юрист, ако няма никакви права над жилището да се насочи към общинско жилище, където са евтини наемите, може да се каже символични.
Akruks, оказа се добър пророк- това новолуние наистина ѝ донесе добро начало, заедно със съвпада на прогресивни Луна и Венера- нов дом и нова връзка.