От февруари по антардаша излизам от Кету и влизам в антардаша на Венера (сигнификатор на професия). Дали ще има благоприятна развръзка този перманентен невървеж по професионални теми ?
Аз не разбирам много от индийската астрология, да не кажа никак, но ми стана любопитно и намерих това в този сайт
https://lagna.ru/int/nakshatry/:
Резултати като увеличаване на богатството, добитъка и т.н. чрез брамините, празненства по случай раждането на син, късмет, признание от краля (правителството), придобиване на кралство (постигане на висока позиция в правителството) ще бъдат получени в Антардаша на Венера в нейния собствен Даша, ако Венера е в Кендра, Трикона или 11-та от Лагна и е надарена със сила.
3-6. Построяването на нова къща, използването на приятни препарати, щастието на съпругата и децата, добрите отношения с приятел, осигуряването на зърно и др. при дарение благоволението на краля (правителството), закупуването на дрехи, превозни средства и украшения, успех в бизнеса, увеличаване на броя на добитъка, закупуване на костюми, пътуване в западна посока и т.н., ще се получи, ако Венера е във възвишен знак, в собствен знак или възвишена или собствена Навамша.
7-8. Ще има печалба на царството (висока позиция в правителството), ентусиазъм, благоволение на краля (правителството), късмет в семейството, увеличаване на броя на съпругите, децата, богатството и т.н., ако Венера е свързана или аспектирана от бенефик, и е в приятелска Navamsa, в 3-та 6-та или 11-та от Lagna.
9-10. Опасност от крадци и т.н., антагонистични взаимоотношения с държавни служители, разруха на приятели и роднини, страдание на съпругата и децата могат да се очакват, ако Венера е асоциирана или аспектирана от зловредници в 6, 8, 12 от Лагна.
11. Ще има опасност от смърт, ако Венера е господар на 2-ри или 7-ми от Лагна.
Облекчение от горния зъл резултат е Дурга Пата и принасянето на крава.