Автор Тема: Събития и транзити  (Прочетена 1682481 пъти)

mimss

• Full Member
  • Публикации: 173
Re: Събития и транзити
« Отговор #6480 -: Септември 13, 2026, 06:23:02 pm »
Здравейте. Качвам транзитите си тук и моля за мнение, понеже признавам не съм много наясно.
Според това което съм чула южния възел не давал градивни действия и докато транзитирал през асцендента в рамките на година по добре да не търся работа, ще остана разочарована. Трябвало да мине влиянието. Аз мисля, че по скоро трябва да оставя стария подход към работа, това че в някои случаи искам да се справям сама, а трябва да се обърна към хората и да искам помощ когато е необходимо, това пп северен възел транзитиращ през десцендента. Но цяла година без работа... Мисля че, да има и други аспекти които могат да влияят, но..
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Синухе

• Sr. Member
  • Публикации: 320
« Отговор #6481 -: Септември 14, 2026, 02:30:10 pm »
Аз не разбрах само какво има общо 1ви дом с работата?Гледай си 10ти дом и това е ...

Южният възел може да показва слабото място в картата,както и по време на транзит,но това не означава да се отказваш-то ако го направиш значи позволяваш на тълкуването на Кету в 1ви дом тотално да те завладее,поради слабост на характера или защото имаш грешна преценка.Той дори и да беше в 10ти дом пак не означава да бездействаш в тази сфера,а че няма да си толкова амбицирана да успяваш и отделно,че може да се наложат някои жертви и че не всичко ще е оптимално в развитието си,но чак пълен отказ хаде де  :o

Кету дава по-духовни стремления там където преминава и отслабва материята,в случая си пази здравето и личността от изпадане в крайности  :)
Вечният събира вечни неща, смъртният – тленни.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14454
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6482 -: Септември 16, 2026, 01:50:34 am »
Здравейте. Качвам транзитите си тук и моля за мнение, понеже признавам не съм много наясно.
Според това което съм чула южния възел не давал градивни действия и докато транзитирал през асцендента в рамките на година по добре да не търся работа, ще остана разочарована. Трябвало да мине влиянието.
Лунните възли са фиктивни точки , те не са небесно тяло, на което енергията да оказва влияние! Лунните възли или образуваната от тях нодална ос, задават насоката, те са като показалец, транзитът им посочва коя област ще бъде от значение, а дали и доколко ще бъде активна зависи от други фактори - транзити, аспекти, прогресия, лунации и затъмнения. Южен възел по транзит си имала на Асцендента през март месец 2008г. , какво се случи тогава? Понеже при мен през декември , миналата година, южният възел по транзит е минал над асцендента ми и нищо.
При теб все още минава през 1-вия дом, има промяна на личността, видях сменила си името на фейса  :)  Слънчевото затъмнение от февруари е било опозиция на Асцендента, атъмнението през август е наквадратило Слънцето ти и МС, затъмнението февруари, следващата година е в 6-ти дом, може да имаш нова работа, но да не е престижна, тъй като пак ще квадрати Слънцето и МС. Докато Уран транзитира през 10 дом внася несигурност, но и този транзит ще отмине, пази си здравето, по-важно е от всяка работа.

mimss

• Full Member
« Отговор #6483 -: Септември 16, 2026, 08:45:20 pm »
Akruks, благодаря. 2008 нищо съществено. През есента зсписах да уча висше, на много късна възраст. ☺️. Останах без работа 2009 и бях на косъм да зарежа всичко, но близките ми ме подкрепиха и така завърших образованието си. Относно промяна на личността, се хващам, че започвам да се изолирам, затварям вкъщи. Това го отдавам на Юпитер в 12 дом. Незнам дали съм права. Уран транзитира през един дом около 7 години, това ми звучи плашещо, несигурно. С уран няма нищо сигурно.
Никога не съм търсила толкоз престижна работа, но от почти година нищо.... 😥😥 И незная колко още ще продължи 😥 Относно здравето, страшни  мисли ми минават през ума. Човек когато е в отчаяние и депресия..... И като виждам няма излизане... 😥 Много се надявах по скоро да се случат нещата, но...
« Последна редакция: Септември 16, 2026, 08:56:00 pm от mimss »
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13056
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6484 -: Днес в 02:09:00 pm »
mimms, астрология, Таро, хвърляне на боб, няма да ти намерят  работа, ще ти дадат информация за реалността, с факти- това можеш, онова не можеш, сега не става, чакаш, търпиш, продължаваш, действаш, по- лесно, по- трудно, кратко, дълго и т. н. Още 100 пъти да питаш едно и също отговорът ще е един и същи. Ти си отговорът. Работа винаги има. Не винаги това ще е твоята работа. Аналогично и за други житейски сфери. Приеми си съдбата, разучи си периодът и запрятай ръкави.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

mimss

• Full Member
« Отговор #6485 -: Днес в 02:52:21 pm »
Благодаря за лекцията, но грешиш в едно: аз ръкавите отдавна съм ги запретнала и не чакам нищо наготово. Фактът, че резултатът се бави, не означава, че няма действие. Не бъркай липсата на бърз резултат с липса на усилия. Не стоя със скръстени ръце, така че спести ми съветите за търпение и съдба.
« Последна редакция: Днес в 02:54:14 pm от mimss »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13056
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #6486 -: Днес в 03:42:52 pm »
mimms, във форум за астрология си. Астрологията работи със съдбата на човека. Съвети не давам, чета карти. Не се интересувам от реакциите, в случая твоите. Не питай, щом не си готова за отговори - това е символиката на “ запрятай ръкави”.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8468
« Отговор #6487 -: Днес в 04:14:31 pm »
Не ме сдържа,да не се изкажа,ама ми писна от паразитиращи,нахални,неудовлетворени,неблагодарни индивиди.От 2015г е във форума и само "цица",смуче.На хранилка ,безплатна при това.
И навсякъде е пълно с такива нахални и брутални човешки същества.Лицемери.Безочливи.Мислят си ,че целия свят се върти около тях.....и транзити ,и събития.
Не е луд,който яде баницата.