Да.
Всъщност какво му е лошото на Ж.П 9 /питам понеже и аз ще влизам в такъв след 1 година/ ?
Немога да ти кажа какво му е лошото, още тече при мен. Няма начин да не е различен при всеки, но определено ми беше по- добре с вибрация 4. Ж.П 9 привличам хора с път на живота 9, само такива са около мен. Което едва ли е съвпадение.
Амбициозни са, но и ориентирани към семейно щастие, често от семейството идват големи катаклизми. Взискателни са към най-близките, но и добра опора в трудни моменти. Научих доста от тях, но все още трудно се справям с всички отговорности. Научих, че човек се познава по действията, а не по силните приказки. И изобщо вибрация 9 е доста мощна, особено ако я насочиш в правилна посока. Иска действие, не философстване. При мен все още има борба или по-скоро глупав инат. Ако както е казала Хепи, това е вибрация на Скорпион, определено при мен има трансформация. Но при всеки зависи, къде е проявявал предишната вибрация и какво има да чисти с новата. Ако няма какво да чисти, то ще създава нови пътища.
Незнам дали съм успяла да разбера вибрациите, но направих бегъл опит.