Автор Тема: Голямото значение на малките транзити  (Прочетена 5433 пъти)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Голямото значение на малките транзити
« -: Декември 18, 2013, 12:50:43 pm »
Сега транзитен Марс ще задейства голямата квадратура Уран/Плутон,след това Слънце ,Меркурий...
След това Марс и Меркурий ще задействат Новолунието в Козирог...
Същите ще атакуват и натални/прогресивни конфигурации,също така и синастрични като споделен опит.

Провокира ме темата,защото усещам сякаш някаква активация в периода ,не че досега не си действаше Уран/Плутон ,но влезна ли  Марс  във Везни ,въздуха друго "носи",имате ли спомени какво е било "настроението' лятото'12 ?!? Сега периода е зимен обаче ,акцента е на друго място....
« Последна редакция: Декември 18, 2013, 12:52:14 pm от Рени »
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Re: Голямото значение на малките транзити
« Отговор #1 -: Октомври 11, 2024, 10:24:17 am »
Тези дни Лунно-Венерините теми са под обстрел защото и двата планитарни принципа не са си у дома, със слаби диспозитори. И имат отношение към СЗ затъмнение във Везни. Някъде влагата, мокрото, емоциите ще дойдат твърде много или тези дни с по-голям интизитет. В личен план време за отговори.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 350
Re: Голямото значение на малките транзити
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2024, 08:09:30 am »
Провокира ме темата,защото усещам сякаш някаква активация в периода ,не че досега не си действаше Уран/Плутон ,но влезна ли  Марс  във Везни ,въздуха друго "носи",имате ли спомени какво е било "настроението' лятото'12 ?!?

Рени, при мен беше работно и бих казала успешно.