Да, чужди Луни попадащи в моя 7-ми дом ми се лепят доста. Или са във Везни или в Скорпион. Чуждите Скорпионски Луни ми идват малко в повече, достатъчно си ми е моята, че да търпя и да се разправям с чуждата
Не обичам да ме задушават, да ме обсебват, да се опитват да ме контролират и притежават, а това е специалитет на тези Луни и нищо, че моята е там, усетя ли такива желания в човека отсреща бягам със скоростта на светлината.
Най-непоносимите аспекти за Слънцето ми са опозиция от друго Слънце, както и съвпад или опозиция от чужд Сатурн. Квадратурите между Слънца в синастрията ми харесват, както и квадратурите между Луни.
Приятелката, която казах, че има Слънце във Везни, има и Луна съвпад Плутон в Скорпион, които също попадат в моя 7-ми дом и правят тригон със Слънцето ми. Нейните Слънце/Венера/Меркурий са малко след ДЦ ми и в опозиция на моите Венера/Марс. По принцип е доста обсебваща, но при мен и е ясно, че това няма как да стане. И точно както казваш, винаги ще се грижа за нея и бих дала всичко за нея, ако има нужда. Хубавото е, че не е от хората, които използват другите, иначе щях да го закъсам
Тук балансиращото е, че има Асц и Марс в Близнаци, които работят в моя полза, че да усмирявам Луната и, от която понякога ми е идвало да избягам безследно
Но с времето изградихме балансирани и хубави отношения.