Имам пролактин и кортизол над нормата, TSH е нормално, другите полови също, но пък не съм направила още разширено изследване на щитовидната, за да видя TAT и MAT как са. Не приемам хормони, категорично ги отказвам, защото съм виждала колко зле действат в повечето случаи. Пия боровия прашец и бамбука на "Нова ера", защото има страшно добри резултати с тях и мои колежки с Хашимото и други хормонални проблеми се оправиха след продължителен прием, отделно повечето свалиха и килограмите, та се надявам и аз, но вече четвърти месец не просто не помръдвам надолу, а напротив. Каня се да стартирам и Ашваганда, и Шуслерови соли.
С прогресивна Луна в дева в момента не съм очаквала по-различен фокус от темата със здравето и след няколко месеца, като направи съвпад с наталния ми Сатурн, а транзитният направи опозета към Венера и Слънце, съм подготвена да се влошат нещата. Отделно съм с Лилит в дева в рождената карта и с квадратура между Сатурн и Нептун, лекарски грешки също няма да ме подминат (вече съм имала такава преди години), а и с Плутон в 6-ти кармични заболявания не са изключение, едва ли ще е само много къртовски труд. Текущият ми солар не е ок, а следващият е още по-притеснителен.
Одеве си погледнах картата и какво е било положението на небето, когато съм била най-слаба през 2012г. Юпитер е транзитирал през 4-ти дом и странното е, че е правил съвпад със стелиума ми в лъв, където ми е Венерата, но може квадратурата към Асцендента и горе-долу опозицията с Луната да са причината да съм изтъняла, макар че се повтаря аспектът от радикса, който също не е кой знае колко добър, за да си фин.