Акрукс, мисля, че асц не прогресира 30 год в знак, както и че има леко разминаване в скоростта на прогресия през различните знаци, но средно около 18 год, все пак не съм точна, сметнах грубо, но не съм и толкова дълго живяла, за да съм стигнала до близнаците, ако навсякъде давах по 30 год.
Донякъде се радвам, че се махам от Телеца, тъй като това не е моят знак като енергия и светоусещане, както и цялостна натална конфигурация и аз не мога да взема максимума от него. Макар Близнаците да са ми чужди, мисля, че ще е по-подходящо за мен при тях и по-облагородяващо.
Преди тридесетина години съм влизала в пубертета, менструация, лакиране на нокти, малко по малко жена.
Прогрес пълнолуние рязко ме изкара от кариерно развитие и ме вкара в непланирано, изненадващо майчинство. Сега наново се връщам в играта при нови условия/изпитания.
Благодаря ти за коментара!
Към всички, наистина е странно за приемане от мен това как всички "пророкуват" близнашки маниер, който доста се разминава от моята есенция. Ще ми бъде интересно, но може би ще стане естествено някак, знам ли. При положение, че в много голяма степен досега бях вид Телец, давам си сметка едва сега за това, има логика да се завъртят нещата. При всички положения доза комуникативност, екстровертност, френдли поза, ползване на устата за друго, освен за гълтане, ми е необходимо, защото съм голям дивак и дебил, което не е в моя полза.