Автор Тема: (Цикълът) Марс/Сатурн  (Прочетена 74319 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
Re: (Цикълът) Марс/Сатурн
« Отговор #150 -: Март 15, 2025, 06:28:52 am »
На 3 април растящ тригон Марс в Рак 24*,Сатурн в риби 24*. Уран в 24*на телец секстил към двата малефика.Изненади.

crazylady

• Full Member
  • Публикации: 130
« Отговор #151 -: Март 15, 2025, 01:45:58 pm »
Аз нали съм с Марс/Риби/ и Слънце/Телец/ в 23-24 градус, а и Марс и Сатурн са ми хронократори, няма начин да мине без проява.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1333
« Отговор #152 -: Март 15, 2025, 09:10:36 pm »
Сега, ако трябва да вляза в тона, то и тримата юнаци слаби. ;D
Ама си е добре бисекстила, де. Че кой бисекстил не е добре!?
Време за революционни стъпки, добре премерени. Желязна ръчица в кадифена ръкавица. Време за тежки политически решения с дългосрочни цели. И тронова Луна има тогава, растяща, красота! За една съвременна Маргарет Тачър мечтая отдавна аз.

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 45
« Отговор #153 -: Март 15, 2025, 11:56:57 pm »
Аз нали съм с Марс/Риби/ и Слънце/Телец/ в 23-24 градус, а и Марс и Сатурн са ми хронократори, няма начин да мине без проява.
И моето слънце е 24градуса телец 🤗 ще има ли интересни събития 😂

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #154 -: Март 16, 2025, 08:05:41 am »
На 3 април растящ тригон Марс в Рак 24*,Сатурн в риби 24*. Уран в 24*на телец секстил към двата малефика.Изненади.
В 4 часа на 5 април точен тригон между Марс в 24° 58' Рак и Сатурн  24° 58' Риби, Уран е в 24° 56' Телец
На 25° в Рак е звездата Процион, с допустим орбис 2° 40'. Звезда от съзвездие "Малко куче". Марс в съвпад с Процион дава жестокост, насилие, скандал и клевета, позор и разруха, опасност от ухапвания от кучета, змии и насекоми. Звездата се свързва с опасност от отрови, токсични газове, абсцеси, гнойни рани и наранявания.

В  24° на Риби е фиксираната звезда Маркаб в седлото на Пегас, с природа на Меркурий-Марс. Традицията гласи, че в съвпад с Марс, Уран или Сатурн това ще донесе опасности от пожар, оръжия или експлозии.

В 24° на Телец е звездата Заурак, която при Тръмп съвпада с МС – проблеми чрез стари хора, позор, търговски загуби, измамни съдружници, възход, последван от падение.

Иначе самата конфигурация Бисекстил, която заформят трите планети, е хармонична, показва как (чрез кои планети)  и в коя сфера (дом) ще може да се преодолее напрежението, силните противоречия да се хармонизират.
Намесата на Уран носи елемент на изненада, внася динамика в процесите, свързани с нови технологии, с енергийни и електрически процеси, както и такива, свързани с авиация, космически технологии или небесни явления.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7878
« Отговор #155 -: Май 28, 2025, 07:13:53 am »
В темата за Сатурн,Рени написа за предстоящата кулминация на цикъл Марс-Сатурн,която ще се случи на 9.08.25г.в 1*по оста Везни-Овен.В деня на пълнолунието,което попада в 17*на знак Водолей.Марс опозиция съвпада Ретро Сатурн/Ретро Нептун и Уран вече е в Близнаци.

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4650
« Отговор #156 -: Май 28, 2025, 11:09:07 am »
С тази комбинация от Сатурн/Нептун в Овен, 1 мунаден,свързан с главата у Уран в мунаден 3-ти Близнаци, свързан с разума и тнт..., дали няма да има ново виждане към псих.заболявания, ключ към произхода и лечението? Обаче ако сега са масово болни, то скоро се притеснявам, че колективното безумие ще стигне критично ниво. Епична лудост.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12815
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #157 -: Май 28, 2025, 11:45:48 am »
Каквото се е родило на 10.04.2024 г това ще кулминира на 09.08.2025 г.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14000
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #158 -: Май 28, 2025, 09:45:37 pm »
Началото на цикъл Марс-Сатурн на 14° 40' в Риби, който попада в края на 3д.

Диспозитор на знака и господар на хороскопа Юпитер в съвпад с Луната У8 и с Уран У3 в 6д. 

Марс е У1, У5, а Сатурн У2, У3 , при кулминацията Марс е У10 , съУ4, (заключен Скорпион в 4д.), а Сатурн е У6, У7 в 9д. съвпад с Нептун У9, освен това – кулминацията им съвпада с Пълнолуние Водолей, 1-7 дом.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12815
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #159 -: Май 29, 2025, 11:57:32 am »
Цикъл Марс -Сатурн започна с току- що появил се Марс, млад и все още невидим Сатурн с координати за България. И Марс, и Сатурн бяха важни в годишната ни карта, Сатурн като управител, а Марс в съвпад с Асц, затова и техният цикъл става много важен.  При своята поява, Марс, ще се влияе от невидимостта на Сатурн и това ще доведе до недовършени проекти, неизпълнени задължения към момента на кулминация на цикъла. В Риби, Марс държи триплицитет и е в секта, но дневно разположен.В знак, терма, декан на Юпитер, или цикъла е пряко подчинен на Юпитер, който  е в Телец и вижда Риби, в аспект с растяща Луна- даже и да има някои прекъсвания, загуба на време  в инвестиции, строежи, все някои ще се финализират, в сферите, свързани със здравеопазване, както и с реакциите на нацията в критични ситуации и разпад, неизпълнение на проекти свързани с райони подлежащина наводнения, срутвания, полезни изкопаеми и минерали, земеделие, обедняване.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“