Thunder,знаеш ли колко много Рибки са подредени ,колко много Лъвове са укротени ,колко много Скорпиони са добре "скроени"...?!?
Тук казуса беше друг,като продължение по темата за възлите.След като имаш АСЦ Дева ,Меркурий е управител на АСЦ ти и при теб е съвпад с ЮЛВ в Рак. Там където попада УАСЦ (дома ) -искаме да бъдем, с кой ,в коя компания -планети/точки в аспект със същия.Ти си със Слънце в Рак и Луна Козирог ,като последната е съвпад със СЛВ и САтурн У СЛВ .
Слънце/Луна/АСЦ ,повтарят ли темата по възлите при теб -ДА! ...и то много явно,която е :" Гласовете ви чувам " -Меркурий,Рак,Сатурн ,възли
Ти ме 'чуваш" ,така че няма да ме затрудняваш да съм ясна ,нали
Аз чувам и виждам много неща, но въпроса е, че винаги костват голямо съзнателно усилие. Тук говоря както буквално, така и преносно. Ако се отпусна и оставя нещата да си текат така, както са си, просто някои мозъчни центрове са си направо изключени. :012: От малка съм си така. До толкова голяма степен това е развито, че понякога близки хора си мислят, че нарочно се правя, че не съм ги чула - защото ако кажат две неща, от същото място, разстояние със същия тон, в едни случаи ще ги чуя, в други - не - и интересното е, че зависи от посланието, а не от нещо друго. Именно този потенциал визирах. Поради това съм и хаотична в много аспекти, не само в стаята, а вътре в мен живее изпечен маниак на тема детайли, който може да забележи и най-малкото. Но в повечето време ума ми блуждае някъде на друго място и чак се учудвам как успяам да поддържам и нормални цивилизовани отношения предвид факта, че просто не съм там.
И това си мисля, също е до известна степен по ЮЛВ, защото там е "по-малкото течение", но все още явно не съм достатъчно узряла ли не знам каква, за да кажа, че наистина в този аспект на нещата, е по-добре да тръгна срещу течението. :012: :012: :012: