Готина темичка! Много обичам аксесоарите. К2 ми е във Везни, Луната ми е в Рак. Обожавам бижута-нося само сребро или стомана (напоследък е много актуална ). Харесвам особено много бижута с камъни Сваровски-имам във всякакви цветове. Винаги си купувам комплекти-за мен е проява на лош вкус обиците ти да са едни, а колието съвсем друго ( лично мнение). Колекционирам също и дамски чанти-имам около 40, които са подредени в специално крило за тях :012: Колекционирам освен това шалове, а напоследък и обувки задължително от естествена кожа и много се грижа за тях-постоянно ги полирам :012: Обувката за мен е изключително важен момент от облеклото-една неподходяща обувка може да съсипе цялото впечатление, същото се отнася и за всеки неподходящ аксесоар. Обичам много и парфюми- Light Blue нa D & G, Light Clouds нa Moschino, Paradox на Jacomo (зеления), Fairy Juice нa Naf Naf и разбира се Hypnose на Lancome са ми любимите. :38: Много държа душ гела и ролката да са абсолютно еднакви и да миришат като парфюма, който ползвам. Доста налудничаво е всичко... Малко ми прилича на ОКР :043: