Автор Тема: Лунно затъмнение 08 октомври 2014  (Прочетена 48080 пъти)

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #210 -: Октомври 11, 2014, 01:20:18 pm »
Да,може да се тълкува като неумело действие/Марс в падение,ретрограден/смърт по собствена вина . Плутон,който понеже е тронов по някакъв начин е станала известна на по-вече хора/според мен тронново положение има лъвско влияние ,тригонът в случая е случайноста,всеки друг аспект щеше да има друг нюанс.Роден на Слънчево затъмнение-затъмнението е символична смърт,която прави впечатление,серия 13 Северна според Брейди има много влияние на Плутон и Марс в неговата му ,,натална карта,,,подчертава наталните Марс и Плутон .Нептун и Уран ми изглеждат като внезапно/Уран/бягство-подхлъзване/Нептун. от високо/козирог и рецепцията на Уран със Сатурн .

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Лунно затъмнение 08 октомври 2014
« Отговор #211 -: Март 13, 2015, 08:36:14 pm »
Сегашното затъмнение, което при мен е в 8д и точен съвпад с ЮпитерУ4, съУ7 ще е добре да даде финансов импулс на мъжа ми, но най-вероятно пак малката дъщеря ще отработи аспекта, нали също е по 7д.
И при мъжа ми даде повече финанси, от началото на декември има работа, докога- не се знае, но важното е, че този месец изчисти един заем от 2008г, който не беше голяма сума- 2000€, но до миналата година му одържаха всеки месец за лихвите само, заема си стоеше...
Детето по 7д също се замогна, от началото на декември работи в чужбина и е доволна, щом сега си идва само за две седмици и се връща там  :012: