Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1342749 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14443
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4125 -: Август 26, 2026, 02:34:47 am »
Добре, а СЛВ във 9 дом би ли могло да значи обучение, но в друга област където да съм по-автономна? Не знам, но нещо се променох много и от вътре ми е да разполагам със свободата си. Не мога вече да понасям интригите на всяко работно място. Знам, че са навсякъде. Също СЛВ 9 дом, значи ли заминаване в чужбина. Имах много големи амбиции за там, ама и тая амбиция пресъхна…

Северният възел в солара показва върху кои области човек трябва да се съсредоточи, въз основа на Южния възел. Северният възел в 9-ти дом е много подобен на 3-ти дом. Той също е свързан с учене, но повече с недостъпни, сложни знания. Това включва и получаване на висше или допълнително образование, разширяване на хоризонтите и евентуално смяна на религията. Мощен индикатор, че ще пътувате или в чужбина, или до далечен град. Добра позиция за промоция, PR и маркетинг, достигане на нови нива и придобиване на популярност.

Av

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #4126 -: Август 26, 2026, 02:22:08 pm »
Добре, а СЛВ във 9 дом би ли могло да значи обучение, но в друга област където да съм по-автономна? Не знам, но нещо се променох много и от вътре ми е да разполагам със свободата си. Не мога вече да понасям интригите на всяко работно място. Знам, че са навсякъде. Също СЛВ 9 дом, значи ли заминаване в чужбина. Имах много големи амбиции за там, ама и тая амбиция пресъхна…

Северният възел в солара показва върху кои области човек трябва да се съсредоточи, въз основа на Южния възел. Северният възел в 9-ти дом е много подобен на 3-ти дом. Той също е свързан с учене, но повече с недостъпни, сложни знания. Това включва и получаване на висше или допълнително образование, разширяване на хоризонтите и евентуално смяна на религията. Мощен индикатор, че ще пътувате или в чужбина, или до далечен град. Добра позиция за промоция, PR и маркетинг, достигане на нови нива и придобиване на популярност.
Да бъде! Смяна на религията, едва ли. Да бъде да пътувам повече, и да бъде да уча нещо наистина интересно. Ще дам отзив. Благодаря много Акрукс! ♥️

astromania

• Newbie
  • *
  • Публикации: 13
« Отговор #4127 -: Септември 04, 2026, 11:42:16 pm »
Сафо, akruks,  Рени, отново бих искала да ви благодаря за прочита на картата ми,  с който ми помогнахте преди няколко месеца! Бях по-подготвена за някои неща, което ми се случиха и преминавам по-лесно през проблемните ситуации. Както обещах, връщам се с малко обратна връзка.
Това ми е изключително динамична и емоционална година.

Започвам с приятните неща:
Доста пътувах, главно извън България, пътуванията са нещо, което много ме зарежда, предстои ми още едно планувано пътуване, с родителите ми и други роднини. Имах излизания с приятели, забавления, но минавам и към предизвикателните:

След операцията от перитонит на майка ми миналата година, сега през август и откриха злокачествено образование, втори стадий, предстои операция този месец, като цяло се чувства добре, но беше шок за всички. Откри се от профилактичните прегледи след перитонита, тогава претърпя две много тежки операции и докторите едвам я спасиха.
Зимата почина майката на дългогодишния ми приятел. Обмислях раздяла с него преди това, но останах, за да го подкрепя в този период, не бях и споменавала за желанието ми да се разделим, но сякаш нещо вече беше непоправимо счупено. В края на август отношенията ни не се издържаха и видях, че много съм грешала какъв точно човек имам до себе си. Сега, в края на август месец се разделихме, окончателно. Не искам да се връщам назад към него.
Работата - работя в голяма корпорация, от известно време се усеща напрежение, много големи съкращения. Прибраха ни да работим от вкъщи, вероятно, за да се намали комуникацията между нас и просто виждаме как малко по малко ставаме все по-лимитиран състав. Надявам се сол. асц. Везни и Юпитер в 10 дом солар да ме спасят от съкращение, но определено Сатурн, Нептун и Меркурий в 6 дом се усещат силно. Страхувам се от сътресение във финансите и безработица, защото началото на другата година трябва да кандидатствам за ипотека за имот, за когото вече е платена първата голяма вноска.
Не успях да се дисциплинирам достатъчно да спортувам и да започна да живея по-здравословно, вместо това се върнах към стар порок - цигарите.

Смесесни събития:
Работейки от вкъщи имам повече време за мен и близките ми, върнах се да живея при родителите ми след раздялата. На моменти съм в родния ми град, в други в къща в провинцията, това ми дава повече свобода и доста повече ангажираност около дома.
Имам нов обожател, от около 2 месеца, до скоро не му обръщах толкова внимание, не ми изглежда много сериозен, но последните дни много се активизира. Чужденец е и от друго вероизповедание, което никога не е било проблем за мен, но осъзнавам какви проблеми бихме имали покрай това. Тук явно се активира Уран в 8 дом към планетите в 5 дом, а отделно по транзити в момента Уран ми прави квадратура към нат. Венера и Меркурий. Чудя се и дали Юпитер в сол. 10 не ми “носи” чужденец в живота.
Вчера споделях на една приятелка как за момента само здравето ми е добро, малко след това ми падна една коронка, днеска бях на зъболекарския стол.
Това е до момента, общо взето почти всяка седмица има нещо ново, а август месец е най-интензивният ми засега.

Благодаря ви! Бъдете здрави!

mimss

• Full Member
  • Публикации: 170
« Отговор #4128 -: Септември 05, 2026, 02:34:31 pm »
Здравейте, би ли погледнал  някой солара ми. Знам, че пълното разчитане отнема много време, затова не искам да нахалствам, но ще бъда изключително благодарна, ако някой с повече опит погледне само ще намеря ли постоянна работа скоро, времената работа изтича след 2 седмици и отново ми е притеснено. Знам че с транзитен уран съуправител на 6 дом през 10 дом няма как да е друго, но...
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1991
« Отговор #4129 -: Септември 08, 2026, 10:25:29 am »
Пускам една карта, ако някой има възможност, желание и време за включване.

Картата е на човек от семейството ми. Няма да пиша мое мнение, защото в случая не съм обективна.

Времево съвпада с часа на окултацията на Венера, което ме притеснява, освен някои други неща... Поканиха я няколко месеца да замества, тъй като не са намерили друг кандидат. Работи само с жени и малки деца. Злобата и интригите там са безкрайни.
Здраве, работа - какво мислите за тези теми през новия солар? Нещо друго прави ли ви впечатление?

Благодаря!
« Последна редакция: Септември 08, 2026, 10:28:27 am от romantica »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14443
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4130 -: Септември 08, 2026, 08:13:45 pm »
Соларът съответства на описаната дейност, за която има предложение, ще се справи блестящо с ежедневната и рутинна дейност, може да има професионално израстване, постоянен ангажимент, дори да е вече в пенсионна възраст. Интриги навсякъде има, зависи човек как ги приема или игнорира. Здравословни проблеми не виждам да има през годината, ако е имала някакви досега, сега ще оздравее.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8459
« Отговор #4131 -: Септември 09, 2026, 03:07:18 pm »
Романтика,Луната е аспектирана с малефици,тя е в 7ми дом.Сол.асц в 3ти нат.-пътуване,общуване,договори,роднини.Сатурн в 1ви ,но не вижда асц.,проблеми със зъби,главоболие,очи.Планетите в 7ми,домът на партньорствата и враговете,Меркурий съвпад с нат.Марс,ще има спорове.Планувани прегледи.Посещения на мероприятия .Колежка може да напусне.МС/ИС са на неподвижни звезди.През годината,ще има срещи с популярни хора.Домашен любимец ще е "на почит".Много дейна година,срещи,пътувания,договори,комуникации.
Луната също е на неподвижна звезда,аспектирана и в солара и в натала.В солара е управител на 5ти дом,работата с деца,любов,собствените деца,премествания,забавления,пътувания,популярност,лунапарк,кино,цирк,заведения,хотели-туристически обиколки.Венера в 7ми,но не го вижда,постъпления,но и разходи.
Асц е в антисия с Меркурий в 7ми.Това е много силен аспект,може да се наложи тайно партньорство,или край на такова.
« Последна редакция: Септември 09, 2026, 03:27:13 pm от Сафо »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 13045
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #4132 -: Септември 10, 2026, 02:34:48 pm »
Романтика, окултацията е аналог на изчезване/“ умиране” на планетата и нейното появяване/ хелиакален изгрев.С приближаването на Луната към Венера, в случая, нейните теми се засилват, аналогично на момента преди планета да изчезне в лъчите на Слънце- за един миг може да реализира събитие по Венера.Като я покрие Луната, Венера ще се отдръпне и откаже светски, социални, видими връзки, споразумения, договори, дипломации. Преценката е субективна по отношение на кое е ценно и дали си струва, кое е красиво, приятно.  Но, пък идеален момент за забременяване, Венера е и във фертилен знак. Когато се покаже се правят избори  и емоционални промени, често на емоционална основа. Сега се следят домът, където есе скрива планетата, домовете, които управлява, знакът и дали е хронократор.
В тази карта Венера упр 10 дом и ако е хранакратор, ще има промяна в ритъма на професионалната й дейност, както и в личния и професионален статус. Понеже Венера ще стане ретроградна, и влиянието на окултацията от 20-30 дни може да продължи 2-3 месеца- три пъти ще мине през този градус. Нативът е добре да бъде наясно, че не всичко, което има значение е видимо по всяко време- някои важни теми, цели, информация, отговори, изчезват, скриват се за известно време, преди да се появят пак, но вече затвърдени.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1991
« Отговор #4133 -: Септември 10, 2026, 10:57:53 pm »
Момичета, многооо ви благодаря за отделеното време!

Рени, картата е на майка ми. Хронокатор е Луната, която е заключена във 2 дом и У8.