Сафо, akruks, Рени, отново бих искала да ви благодаря за прочита на картата ми, с който ми помогнахте преди няколко месеца! Бях по-подготвена за някои неща, което ми се случиха и преминавам по-лесно през проблемните ситуации. Както обещах, връщам се с малко обратна връзка.
Това ми е изключително динамична и емоционална година.
Започвам с приятните неща:
Доста пътувах, главно извън България, пътуванията са нещо, което много ме зарежда, предстои ми още едно планувано пътуване, с родителите ми и други роднини. Имах излизания с приятели, забавления, но минавам и към предизвикателните:
След операцията от перитонит на майка ми миналата година, сега през август и откриха злокачествено образование, втори стадий, предстои операция този месец, като цяло се чувства добре, но беше шок за всички. Откри се от профилактичните прегледи след перитонита, тогава претърпя две много тежки операции и докторите едвам я спасиха.
Зимата почина майката на дългогодишния ми приятел. Обмислях раздяла с него преди това, но останах, за да го подкрепя в този период, не бях и споменавала за желанието ми да се разделим, но сякаш нещо вече беше непоправимо счупено. В края на август отношенията ни не се издържаха и видях, че много съм грешала какъв точно човек имам до себе си. Сега, в края на август месец се разделихме, окончателно. Не искам да се връщам назад към него.
Работата - работя в голяма корпорация, от известно време се усеща напрежение, много големи съкращения. Прибраха ни да работим от вкъщи, вероятно, за да се намали комуникацията между нас и просто виждаме как малко по малко ставаме все по-лимитиран състав. Надявам се сол. асц. Везни и Юпитер в 10 дом солар да ме спасят от съкращение, но определено Сатурн, Нептун и Меркурий в 6 дом се усещат силно. Страхувам се от сътресение във финансите и безработица, защото началото на другата година трябва да кандидатствам за ипотека за имот, за когото вече е платена първата голяма вноска.
Не успях да се дисциплинирам достатъчно да спортувам и да започна да живея по-здравословно, вместо това се върнах към стар порок - цигарите.
Смесесни събития:
Работейки от вкъщи имам повече време за мен и близките ми, върнах се да живея при родителите ми след раздялата. На моменти съм в родния ми град, в други в къща в провинцията, това ми дава повече свобода и доста повече ангажираност около дома.
Имам нов обожател, от около 2 месеца, до скоро не му обръщах толкова внимание, не ми изглежда много сериозен, но последните дни много се активизира. Чужденец е и от друго вероизповедание, което никога не е било проблем за мен, но осъзнавам какви проблеми бихме имали покрай това. Тук явно се активира Уран в 8 дом към планетите в 5 дом, а отделно по транзити в момента Уран ми прави квадратура към нат. Венера и Меркурий. Чудя се и дали Юпитер в сол. 10 не ми “носи” чужденец в живота.
Вчера споделях на една приятелка как за момента само здравето ми е добро, малко след това ми падна една коронка, днеска бях на зъболекарския стол.
Това е до момента, общо взето почти всяка седмица има нещо ново, а август месец е най-интензивният ми засега.
Благодаря ви! Бъдете здрави!